mztsz.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg

Hírek

Radics Gigi - Vadonatúj érzés

2012. december 12. 10:25 Radics Gigi - Vadonatúj érzés

Itt az első Gigi album, de nálunk letöltheted azt is, ami hozzá vezetett – a Megasztárban elhangzott 14 dalát.

Radics Gigi, a Megasztár győztese üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei életbe - ekkora fölénnyel eddig még senki nem nyert tehetségkutató versenyt Magyarországon. Gigi most végre a kezében tarthatja bemutatkozó albumát, amelyen kizárólag saját dalokat énekel, és ami valóban "Vadonatúj érzés" lesz számára.
A magyar származású Kelemen Huba, aki az album négy felvételének szerzője, illetve társszerzője, olyan zenei partnereket nyert meg Gigi anyagához, mint Jack David Elliot (aki nem kisebb neveknek írt dalokat, mint Britney Spears vagy a Backstreet Boys)és Pascal Guyon (aki Leona Lewis-nak írt albumával Grammy-jelöléssel is büszkélkedhet). A külföldi sztárok mellett kiváló hazai tehetségek is írtak dalokat az albumra: Rakonczai Viktor, Rácz Gergő, Szabó Zé, Tabár István, Krajczár Péter és Kardos Norbert is hozzátett Gigi bemutatkozó lemezéhez.
Sokak számára külön meglepetés lesz, hogy az albumon Gigi három dalban szerzőként is debütál, valamint még egy érdekesség, hogy a korongon helyet kapott egy duett is, amelyben Gigi énekpartnere Bereczki Zoltán.
A közeli napokban két koncerten is vendégként szerepel majd Gigi, először december 26án, a Syma Csarnokban, Gerendás Péter karácsonyi koncertjén, majd 27-én, a Pap László Arénában, a Cserháti emlék-koncerten.
 

Megosztás
Megvannak az idei Fonogram nyertesek
Megvannak az idei Fonogram nyertesek 2015. május 27. 09:59

18 kategóriában jelölt magyar és külföldi zenék és zenészek közül választott a zenei újságírókból, rádiósokból, zenészekből, producerekből álló zsűri

tovább >>
Holnap a Babel zenekar a Dalok Galopp vendége!
Holnap a Babel zenekar a Dalok Galopp vendége! 2015. május 26. 15:52

Tovább dübörög az NKA - Cseh Tamás program. Az első lemezes pályázaton győztes Babel zenekar lesz ezúttal a Dalok Galopp vendége.

tovább >>
Nagy-Szín-Pad 2015., Akvárium klub!
Nagy-Szín-Pad 2015., Akvárium klub! 2015. május 22. 15:03

A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös tehetségmutató versenye 3 napon át tart az Akvárium Klubban. Naponta 3 ismert és népszerű zenekar lép fel.

tovább >>
Első a MAHASZ toplistán a Ganxsta Tribute nagylemez
Első a MAHASZ toplistán a Ganxsta Tribute nagylemez 2015. május 22. 10:44

Ha már az Alma együttes is ganxsta-rappel, akkor erre figyelni kell. A teltházas lemezbemutató koncert is sok jó emléket hagyott a látogatókban.

tovább >>
A Magyar Dal Fővárosa 2015 - Pályázati Felhívás
A Magyar Dal Fővárosa 2015 - Pályázati Felhívás 2015. május 20. 18:34

A Magyar Dal Napja Nonprofit Kft. 2010-ben hirdette meg először a „Magyar Dal Fővárosa” pályázatot. A szervezők 2015-ben is keresik azokat a magyar

tovább >>
Eszterlánc és Junkies a Dalok-Galoppban
Eszterlánc és Junkies a Dalok-Galoppban 2015. május 20. 12:47

Ma 3-tól a 98 MHz-en új Eszterlánc dalokat hallunk, beszélgetünk a kórus vezetőjével és a Junkies zenekar gitárosával.

tovább >>
SuperStereo - Bent a neved (feat. Dé)
SuperStereo - Bent a neved (feat. Dé) 2015. május 18. 14:12

„SuperStereo”, akit korábban a Péterfy Bori & Love Band dobos posztjáról ismerhettünk, tavaly szeptemberben jelentkezett utoljára klipes dallal, a 7

tovább >>
New Level Empire - Son of the Sun (feat. Szerecsenkirály)
New Level Empire - Son of the Sun (feat. Szerecsenkirály) 2015. május 18. 13:57

A New Level Empire zenekar ismét új erőre kapott, és a fesztiválszezont egy szerethető és táncolható himnusszal nyitja meg.

tovább >>
Liza, a Rókatündér soundtrack
Liza, a Rókatündér soundtrack 2015. május 18. 13:26

A szokatlan stílusú, egyszerre könnyed, abszurd és filozofikus filmhez tökéletesen hozzáillő soundtrack készült. Most zenei album formában is letölthető.

tovább >>
Lemming Gála holnapután!
Lemming Gála holnapután! 2015. május 18. 13:20

Szerdán este a Szimplában megtudhatod, kik a győztesek a Dalok.hu által is támogatott tehetséggondozóban, találkozhatsz velük és velünk.

tovább >>