mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Monyo Project

Monyo Project

 A zenekar 1999 augusztusában alakult Székelyudvarhelyen. Az első album 2000-ben jelent meg Freedom címmel Romániában. Monyo dalai Görögországban is sikert arattak a Balkán Ifjúsági Fesztiválon. 2002-ben a zenekar áttette székhelyét Budapestre. Itt kezdték el a cold rock műfaj népszerűsítését. Rendszeres fellépői a budapesti kluboknak, mint pl: Gödör Club, After Music Club, Benczúr Klub, Márton Áron Kollégium, Avalon Live Club, stb. Többek közt felléptek az Efott fesztiválon, a Kárpátfeszten, a Budafoki Borfesztiválon, a Zentai Nyári Játékokon, a Dombalja Fesztiválon, stb.
Monyo vendégként fellépett a Félszigeten és volt szerencséje találkozni Al Di Meola-val és játszott Montanaro-val. A zenekar számára az igazi sikert a Szlogenek Szlengek Vakerok c. nagylemez hozta meg. A Monyo Project bebizonyította, hogy az erdélyi rock zenének Magyarországon is van létjogosultsága. A Szlogenek Szlengek Vakerok  nagylemez címadó dalára videoklipp is készül amit hamarosan a magyar Mtv fog sugározni. A dal még a videoklippmegjelenése előtt elnyerte a közönség tetszését, felkerült több rádió sláger listájára mint pl.: Pont FM 88,1, Lánchíd Rádió, Civil Rádió, Rádió 24, Fehérvári Rádió, Dabasi Rádió, Bajai Rádió, Korona Rádió, Bartók Rádió, stb.

A zenekar erőssége a zeneiség, a dallamosság, dinamikusság és a profi stáb. A zenekar gerincét olyan zenészek képezik mint Fazakas Ilona- Baba- az erdélyi származású énekesnő aki a színészi pályáról a zenei pályára lépett, a Kőbányai Zenei Stúdióban folytatta tanulmányait, színészi képességeit már a rock zene színpadán kamatoztatja. A zenekar frontembere Molnár Endre, közismerten Monyo, dalszerző és gitáros, már több mint három megjelent albumot tudhat magáénak, Monyo Freedom, Monyo Project: Szlogenek Szlengek Vakerok és a Népdalok, ahol Sebestyén Mártával egy korongon szerepelnek. A gitáros zeneszerző időnként elkalandozik a színház világába is, így született a Menyegző c. előadás, amely teljes zenei anyagát írta. A zenekar zongoristája Horváth Zsolt, aki jelenleg a Deák Bill Blues Band zongoristája.  A basszusgitáros Madár Zoltán aki korábban Rúzsa Magdi zenekarában a hozta a feszes alapot. Jelenleg a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatója. A doboknál Bubnó Márk, aki a Monyo Project mellett az Anna and the Barbies dobosa is egyben.
A cold rock stílusú zenét játszó zenekar az angol nyelvû albumán dolgozik és talán már az idén nyáron stúdióba vonul a csapat, hogy elkészítse harmadik nagylemezét.


 

Az előadó honlapja:

www.monyoprject.com

www.dalok.hu/monyoproject

Az előadó Facebook oldala:

Monyo Project - Szlogenek, Szlengek, Vakerok

Monyo Project
Szlogenek, Szlengek, Vakerok
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2007

Rock

Monyo Project - Cold Rock

Monyo Project
Cold Rock
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2009

Rock

Monyo Project - Chill Out Yoga

Monyo Project
Chill Out Yoga
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2009

Elektronikus, Rock

Monyo Project - U2 (Single)

Monyo Project
U2 (Single)
Magneoton
2013

Rock

Monyo Project - Sex & Drugs & Rock&Roll (Single)

Monyo Project
Sex & Drugs & Rock&Roll (Single)
Magneoton
2013

Rock

Monyo Project - Minimal Cold

Monyo Project
Minimal Cold
Launching Gagarin Records and Management
2016

Rock

Monyo Project - Feel The Wind

Monyo Project
Feel The Wind
Dextramedia
2017

Pop

Monyo Project - E.R.A

Monyo Project
E.R.A
Dextramedia
2018

Alternatív, Rock

Monyo Project Need somebody (Minimal Akusztik) 2012

A Minimál Akusztik fehér-fekete élménye, élőben a rádióműsorunkból. Az énekesnő beteg volt, de hősiesen helytállt. A rockzenekarhoz, amely a jazzel is jó viszonyban van és meditációs zenét is készít, szokatlan ez a könnyed dalocska. Aki más arcaikra is kíváncsi, töltse le albumaikat itt.

Jubileumi év, saját zenei műfaj, koncert az After Music-ban: Monyo Project Székelyudvarhelyről
2009. március 16. 11:43

Március 17-én, kedden 21:00-tól az After Music-ban játszik a saját maga által megteremtett cold rock műfajt játszó Monyo Project. A zenekar egyébként

tovább >>
Megjelent a Monyo Project második albuma Freedom címmel. Megjelent a Monyo Project második albuma Freedom címmel.
2009. január 19. 15:59

Miután felvásároltátok a Szlogenek Szlengek Vakerok című első nagylemezünket utána feltöltjük a Freedom című második nagylemezünket is, de addigis

tovább >>