mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
A Losing Season

A Losing Season

A zenekar magját Juhász Zsolt (gitár), Kabai Dániel (gitár) és Nedoluha György (basszusgitár) alapította 2000 körül. A formáció negyedik tagja egy darabig Nagy Dávid (Depresszió) dobos volt , de mivel nem akarta felaprózni magát két zenekara között, hamarosan kilépett. A hármas felállás sokáig megmaradt, dob és ének nélkül születtek és érlelodtek a saját dalok. 2004-ben csatlakozott a zenekarhoz Medve Balázs, a neverLAND énekes-gitárosa. 
A zenekar ezután vette fel az "a Losing Season" nevet. A zene egyre komplexebb lett, a kezdeti heavy metal vonalat ekkor már sok death, hardcore és prog hatás színesítette. Jópár kudarcba fulladt "találkozás" után 2006 nyarán került a dobos posztra Kovács "Stawy" Dániel a Gloaming zenekarból. 2006 novemberében a Denevér Stúdióban elkészült a zenekar elso hivatalos hanganyaga, a "To Whom It May Concern" EP. Az EP munkálataiban is részt vevö Bokodi Bálint (Gloaming) 2007 tavaszán csatlakozott, így a zenekar hatfösre bövült. 
Az ALS a 2007 májusában lezajlott Metalchamp tehetségkutatón eljutott a bécsi fordulóig, fellépett a Sziget Fesztiválon és a Pécsi Rockmaratonon, 2007 öszén pedig a Depresszió-turné vendégeként koncertezett országszerte.

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/alosingseason

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/alosingseason

A Losing Season - To Whom It May Concern

A Losing Season
To Whom It May Concern
EDGE Records
2008

Metal

A Losing Season - Delirium Provides The Safest Shelter

A Losing Season
Delirium Provides The Safest Shelter
EDGE Records
2010

Metal

A Losing Season Ten Tons of Hate 2008
Dalok, lemezek 1

2009. április 16. 14:31

A Losing Season