mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Lady Picture Show

Lady Picture Show

A Lady Picture Show zenekar 2002-ben alakult, egy Dunaújváros-közeli településen, Nagyvenyimen. 
Akkoriban Nullify (Minimal Metal Band) volt a banda neve, Az alapító tagok: Sánta Péter, Völcsei Tibor, Katona Sándor, Radnai Tamás (MAD) voltak, s csak később csatlakozott hozzájuk Kovács Dávid, végül pedig Nagy Gábor (ex-Csótányok) került a helyére. 
Ebben a felállásban rögzítették első demójukat 2004-ben, Tarjánban, az Aichon stúdióban. A kitartó munka és az eleinte kevésbé pozitív kritika-mely ösztönzőleg hatott a bandára-meghozta a várt eredményeket, hiszen néhány tagcsere után már gyakori fellépői voltak különböző fesztiválokon, Dunaújvárosban és környékén, valamint Kazincbarcikán is. 
Emellett pedig 2004-ben és 2005-ben a Sziget fesztivál deszkáin is megmérethették magukat. 2005-ben készült el a banda első nagylemeze, Lady Picture Show címmel, és 2006 márciusában jelent meg. 
Mindezt egy turné követte a Replika társaságában, majd e zsúfolt időszak után újabb változások álltak be a zenekar életében: Völcsei Tibor énekest Bedecs Péter váltotta fel, amely bizonyos fokú stílusváltozást is eredményezett, így a zenéjükben a legfontosabb irányvonallá–ahogy ők fogalmaznak–„az alapkövekhez visszanyúló kemény Rock’N’Roll vonulat” vált.

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/ladypictureshow

Az előadó Facebook oldala:

Lady Picture Show - Lady Picture Show

Lady Picture Show
Lady Picture Show
EDGE Records
2006

Metal

Dalok, lemezek 1

2009. április 17. 13:08

Lady Picture Show