mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Baracskay Rita

Baracskay Rita

A WatchMe zenekar motorja régóta fontolgatja, hogy szólóban is útnak induljon, hiszen Rita ízlése több stílusból építkezik és kíváncsi, hogy a műfajok igen színes palettáján mit tud átadni a nagyközönségnek. Mivel egy partnerrel mégiscsak egyszerűbb elstartolni azon a bizonyos rögös úton, így Rita első számához vendégül hívta Péterffy Lilit (NB). A Ne Ébressz fel 2018 nyarán debütált!

Baracskay Rita friss szólóprojektjén túlmenően számos egyéb produkcióban is részt vett: a DSP Szenvedély és Mirelit Pizza című felvételein vokálozott, a nashville-i Abbe Lewis énekesnő lemezével, illetve Bottah Rankinregaetton nagykövettel is koncertezett; aktív projektjei közé tartozik a WatchMe, az Audiopoéta, valamint az R’n’B Allstars. 

"Ars Poetica: Kell, hogy legyen valami, amitől az ember él és élni hagy. Muszáj zenélnem, mert különben felrobbanna az agyam a gondolatoktól. A legnagyobb erő a zene és ez az egész egy 8 milliárdos nagyszínpad. Nincs annál jobb és fontosabb érzés, mint amikor az ember megpróbál nyomot hagyni a világban, valahogy úgy, mint ahogy anno Armstrong tűzte ki a zászlócskáját a Holdon. Mindenkinek kell, hogy legyen egy ilyen zászlója, amivel hadonászik, vagy elhajítja, vagy lehet, hogy észre sem veszi, hogy ez a valami a kezében van. De ott van!

Szaxofon: Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy miért pont szaxofon, de én nem is értem, hogy másoknak hogy juthat eszébe más hangszeren játszani. A kérdést sem értem. Ez a legcsodálatosabb hangszer, az én zászlóm, amit nem tudok elengedni." Baracskay Rita

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/baracskayrita

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/BaracskayRitaOfficial

Baracskay Rita - Ne Ébressz Fel (Feat. Péterffy Lili) (Single)

Baracskay Rita
Ne Ébressz Fel (Feat. Péterffy Lili) (Single)
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2018

Pop

Dalok, lemezek 1

2018. december 04. 15:27

Baracskay Rita