mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Kasai

Kasai

Kasai Jnofinn egy Karibi/Amerikai zeneszerző, énekes, és zongorista aki sok különböző zenei stílusban tevékenykedik. Saját lemezkiadójában zenei producerként dolgozik ahol 2009-ben közösen Szabó Zé-vel a Magyar Eurovíziós Dalfesztivál delegációnak a „Dance With Me” című dalt komponálták. Czézynek pedig, a „Valaha Volt” című dalt komponálta, és az MDC nevű zenekarnak a „Fair Play” című dalt közösen Fehér Attilával és Kolozsvári Tamással komponálták.
A Commodors zenekar alapítójával Thomas McMclary-val dolgozott Amerikában, és a brit előadóművésszel Thomas Dolby-val lépett fel számos sikeres énekesekkel, zenészekkel.

Nigel Stately Különböző zenei stílusokban kezdte el promóciós mixeket készíteni, ez hozta meg neki az igazi, átütő sikert. 2016-tól kezdve a 89.5 Music.fm Musickillers csapatát erősíti, mint a rádió deep house dj-je. 2010-ben kezde el hírhedt Deep Café mixeit készíteni, ezek a mixek nyitották meg külföldi irányába a kapukat, a legkiemelkedőbb helyek közülük: Tuborg Beach-Litvánia, Miami-Cleveland, Winter Music Conference, Marokkó-Marrakesh, Spring Break Festival-Montenegro, Beach Festival- Horvátország, Essen, Németország, Brüsszel, Belgrád, Dél-afrikai turnéja során Johannesburg, Durba, Cape Town városában. 3 kategóriában is jelölték a Ballantine's Music Awards Díjkiosztó gálán, az Év Underground dj-je és az év felfedezettje kategóriában, ahol dobogós helyezést ért el. Youtube csatornája 24 milliós hallgatottsággal büszkélkedik.

T.O.M több mint 10 éve tevénykedik aktivan a zenei életben zeneszerzőként, zenei producerként.
2012-től tehetségkutatóból kijött előadóknak szerzi zenét (Megasztár, X Faktor) számos sikeres előadóval, zenekarral volt szerencsés együtt dolgozni mint pl: Radics Gigi, Cserpes Laura, Tolvai Reni Kallay Saunders András, Dukai Regina, MDC. A legsikeresebb dala Cserpes Laura „Élj Pont Úgy” a 2013-as Magyarországi Eurovíziós válogatón 6. helyezést ért el a döntőben.
A T.O.M művésznév a Nigel Stately-vel való együttműködés során született meg, akivel 2017 Január óta dolgoznak együtt, a védjegyének számító deep house stíluson belül.

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/kasai

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/kasaimusic

Kasai - Build A Love (Nigel Stately and T.O.M feat. Kasai)

Kasai
Build A Love (Nigel Stately and T.O.M feat. Kasai)
Eilorecords
2018

Elektronikus

Kasai - A New Beginning

Kasai
A New Beginning
Eilorecords
2019

Egyházi zene, Jazz, Komolyzene, Pop

Kasai - Every Word

Kasai
Every Word
Eilorecords
2019

Jazz, Pop, Punk, R&B

Dalok, lemezek 1

2018. május 24. 14:34

Kasai