mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Niki Belucci

Niki Belucci

Niki Belucci DJ karrierje 2003-ban indult. 2007-re egész Európában ismert lett és meghívták a francia "Siel" DJ találkozóra, mely a legismertebb DJ és klub kiállítás Párizsban. Ugyanebben az évben csak Franciaországban 72 klubban lépett fel. 2007-ben megkereste az Unlimited Sounds kiadó és nem sokkal később következő single-je és egy mix válogatás is kiadásra került, "Get up" címen. Világszerte több fellépést követően 2007 szeptemberében jelölték a francia DJ Awards-ra, a "Legjobb női DJ" kategóriában, míg zenéjét rendszeresen játszotta a Radio FG, az egyik legnépszerűbb francia rádió.
2008-ban leszerződött a CLS Music-al és első saját mix válogatása 2009-ben jelent meg, "My House Special by Niki Belucci" címen. A Radio FG rezidenseként mixeit egyre többször játszották és vették át más európai rádiók. Franciaországi és olaszországi sikereit követően 2010-ben felkérték rezidensnek az Amnesia klubban, Ibizán.
2011 november 29-én adta ki a "House Down" című, NB-Antonyo-Andreas-al közös dalát.

2013-ban leszerződött a francia D-Track kiadóval és októberben megjelent új dala, "Turn up the Base", melyben Chris Kaeser-el közösen producerként is közreműködött, valamint újra jelölték a "Legjobb női DJ" díjra, csakúgy, mint az azt követő évben, 2014-ben is.

Az előadó honlapja:

djnikibelucci.com

www.dalok.hu/nikibelucci

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/DjNikiBelucciOfficial

Niki Belucci - Intoxicating (Feat. Ceasefire X) (Single)

Niki Belucci
Intoxicating (Feat. Ceasefire X) (Single)
BPM Agency Records
2018

Elektronikus

Dalok, lemezek 1

2018. május 04. 13:07

Niki Belucci