mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Maya 'n' Peti

Maya 'n' Peti

A Maya 'n' Peti akusztikus duó 2016 második felében alakult meg egy szerelmes pár örömzenéléseinek eredményeképpen. Szikszai Pétert a nagyközönség a 2013-as X-faktor-ban második helyen végzett ByTheWay zenekarból ismerhet már, míg Szalma Annamária a szegedi Volvox zenekar vokalista/énekeseként kezdte meg pályafutását.
Maya és Peti találkozása is a 2016-os BTW-s „A Dal 2016”-os szerepléshez köthető, ahol Szalma Annamária vokalistaként szerepelt. A sors fintora, hogy a csapat 2017.11.15-én felbomlott, ami az akusztikus duettnek szinte rögtön nagy lehetőséget adott. 2017 decemberében ugyanis a páros első szerzeményükkel „Nekem Te”, bejutottak „A Dal 2018” c. műsor legjobb 30 közé.  

"Repertoárjukat képezi minden olyan stílusú és korszakú zene, ami csak megtetszik nekik. Így magyar és angol, régi és új zenéket egyaránt hallhat tőlük a közönség.

A duó különlegessége, hogy teljes hangszerelést képesek létre hozni, melyet egy gitár és looper pedál segítségével valósítanak meg. Két énekhang, beatbox és néhol ritmus hangszerek (shaker, csörgő) színesítik előadásukat."

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/mayanpeti

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/mayanpeti

Maya 'n' Peti - Nekem Te (Single)

Maya 'n' Peti
Nekem Te (Single)
BPM Agency Records
2018

Pop

Dalok, lemezek 1

2018. február 23. 13:34

Maya 'n' Peti