mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Cozombolis

Cozombolis

Cozombolis, a görög származású szolnoki énekes/dalszerző két nagylemezzel, és több száz fellépéssel a háta mögött 2012 - ben immár a tizenegyedik klipjével jelentkezik. Ezúttal egy komoly, és sajnos nagyon aktuális ügy mellé áll, ugyanis Kozi a vadonatúj, Boldog nap című dalának forgalmazásából származó bevételeket gyermekek étkeztetésére ajánlja fel.
Cozombolis: „A legújabb klipünket a Boldog nap című dalunkhoz készítettük. Ez egy igazán pozitív kicsengésű szerzemény, arról szól, hogy szeretnénk egy boldog napot szerezni mindenkinek.
Ahogy gondolkodtunk a videón, valakinek eszébe jutott hogy ha már ez a téma, miért ne buzdíthatnánk másokat is jótékonyságra, pláne most, amikor egyre több családnak egyre nehezebb az élete? Oda jutottunk, hogy a szerzemény forgalmazásából származó bevételt felajánljuk jótékony célra, tehát mindenki támogathatja az ügyet azzal ha hivatalosan letölti a dalt. Szerintünk az emberek egy ilyen dologban szívesen segítenek, és még egy kedves dalhoz is hozzájutnak.”
Cozombolis a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal közösen fogja megvalósítani a kampányt 2012 tavaszától év végéig. A dal hivatalos letöltéseinek bevételeit az alapítványnak továbbítják, Kozi pedig riportokon és fellépéseken fogja népszerűsíteni a kezdeményezést. A csapat a http://www.boldog-nap.hu oldalon nyomon követhetővé teszi, hogy hogyan is áll az ügy, mennyit tudtunk közösen segíteni rászorulóknak a zene által.
 

Az előadó honlapja:

cozombolis.hu

www.dalok.hu/cozombolis

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/COZOMBOLIS

Cozombolis - Boldog Nap (Single)

Cozombolis
Boldog Nap (Single)
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2012

Pop

Cozombolis - Legyen Most Tánc (Single)

Cozombolis
Legyen Most Tánc (Single)
HungaroSound
2015

Pop