mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Anima Soni

Anima Soni

Hiszünk a zene erejében: az Anima Soni messze a horizont fölé repít dallamaival, elveszettnek hitt harmóniát ad vissza, egyensúlyba hoz. Hiszünk abban, hogy zenénk messze több mint egy lebilincselő élmény a kikapcsolódni vágyóknak; mint egy professzionális előadás vájtfülű zenerajongóknak. Spirituális élmény, út és fogódzó. Azoknak is szólunk, akik még el sem kezdték a keresést, és azoknak is, akik már rég feladták. Nem félünk kimondani: hiszünk.

Az Anima Soni 2008-ban a Budapest Pesterzsébet-Központi Református Egyházközség ifjúságának tagjaiból alakult, és az együttes hamarosan a helyi közösségen túl is ismertté vált, sikere pedig ma már túlmutat egy egyházi zenekar karrierjén. A csapat vállalja a nyílt megmérettetést a XXI. század Magyarországának zenei piacán, miközben a magyar irodalom legnagyobbjai, Babits, Tóth, Áprily, Remenyik és Dsida istenes versei mellett egyházi énekeket is feldolgoznak. Az Anima Soni sajátos zenei világában a modern ritmikai és hangszeres megoldások klasszikus zenei elemekkel vegyülnek.

A csapat ragaszkodik gyökereihez, és meg tudott maradni annak, amit neve is tükröz: lélektől lélekig szóló zenei kapcsolatnak. Ezért szívesen vesz minden megkeresést, legyen szó koncertről vagy támogatásról.

Az előadó honlapja:

www.animasoni.hu

www.dalok.hu/animasoni

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/animasonimusic

Anima Soni - Úton

Anima Soni
Úton
Galli Cantus Kft.
2014

Egyházi zene

Anima Soni - Látomás

Anima Soni
Látomás
Galli Cantus Kft.
2017

Egyházi zene

Dalok, lemezek 1

2018. január 12. 13:06

Anima Soni