mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Oneword

Oneword

Dalaik egyedi, mégis mindenkit megszólító stílusa hangról hangra ragadja magával a füleket.

A Kertész Erika, Németh Zsolt és Vasovski Norbert alkotta Oneword zenekar 2014 nyarán indult útjára. A közös munka előtt mind a hárman komoly sikereket értek el. Vasovski Norbert “Mr. Vasovski” néven DJ-ként a legjobb budapesti klubokban zenél (Trafiq, Hello Baby stb.), valamint saját dalaival, remixeivel nemzetközi szinten is sikeres. A nagy nyári fesztiválok (Balaton Sound, EFOTT, Sziget stb.) állandó fellépője. Németh Zsolt “Ritmo” néven ad gitáresteket országszerte, miközben számos magyar produkcióban is dolgozik. Mindketten producerként tevékenykednek a zenekarban, továbbá Zsolt a gitáros szerepét is betölti. A zenekar énekesnője és szövegírója, Kertész Erika “E. K. Avenue” nevű jazz formációjával számos európai városban turnézott már. 

A trió olyan egyedi stílussal rendelkezik, amit nehéz lenne egyetlen szóval leírni. A nudisco és a pop stílus elemeit vegyítik egy igazán különleges Oneword-ös egyéniséggel. A zenekar angol és magyar nyelven egyaránt készít dalokat. A hangszerelésben fellelhetőek a legmodernebb elektronikus irányzatok, illetve klasszikus funky és jazz elemek is. 

A csapat elsődleges célja, hogy igényes, előremutató zenéket vonultasson fel a rádiókban, koncerteken és klubokban egyaránt. A projekt hármas felállásban live act-ként és teljes zenekarral is színpadra tud állni. Az ország kiváló, szakmailag elismert zenészeivel dolgoznak együtt. 

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/oneword

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/1wordofficial

Oneword - Brand New Day

Oneword
Brand New Day
BPM Agency Records
2017

Pop

Oneword - A Csoda Vár

Oneword
A Csoda Vár
BPM Agency Records
2017

Pop

Dalok, lemezek 1

2017. október 02. 15:48

Oneword