mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Jenn Morel

Jenn Morel

Santiago-ban, a Dominikai Köztársaságban született, New York City-ben nevelkedett - Jenn már fiatalon érdeklődött a zene, tánc és fényképészet iránt.
Már kislányként elkezdett táncolni tanulni, a szórakoztatóiparban Go-Go táncosként jelent meg New York ismert klubjaiban, mint a Webster Hall, Finale, Griffin és Pacha. A rákövetkező években táncolt LMFAO és Neyo mellett, és feltűnt Drake, Nicki Minaj, és Trey Songz zenei videóiban.
Mára Jenn a közösségi média egyik legismertebb arca több, mint 500.000 követővel, népszerű komédia skit-eket készít ismert közösségi szereplőkkel és promóciós tevékenységet végez olyan márkáknak, mint Reebok, Toyota, és Sony.
A zene Jenn számára a legújabb terület, melyet meghódított friss dalával. A 'Pónteme' az Instagramon több mint 2 milliós nézettséget ért el és világszerte felkeltette a DJ-k érdeklődését. Jenn Morel az EDC Mexico 2017 fesztivál nagyszínpadán mutatkozott be, hatalmas tömeg előtt nagy sikert aratva, bemutatva a zeneiparnak, hogy Jenn Morel a latin zene egyik feltörekvő csillaga.

Az előadó honlapja:

www.jennmorel.com

www.dalok.hu/jennmorel

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/JenifferMorel

Jenn Morel - Pónteme (Maxi Single)

Jenn Morel
Pónteme (Maxi Single)
Egység Média
2017

Elektronikus

Dalok, lemezek 1

2017. augusztus 04. 13:03

Jenn Morel