mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Madrapur

Madrapur

A MADRAPUR zenekar jelenlegi, négy tagú felállásának megalakulása 2016 legelejére tehető. Hosszas keresgélés után a srácok a budapesti Közvágóhídon találtak próbatermet, amin máig a Bohemian Betyars formációval osztoznak. Az itt megkezdett számírási munkálatok közel egy éven keresztül tartottak, ezen időszak alatt a zenekar megtalálta saját hangzását, illetve megszületett tizenöt vadonatúj dal.

2016 novemberében a tagok végre elérkezettnek látták az időt, hogy kidugják fejüket a próbaterem falai közül. Első lépésként a budapesti SOUNDCHECK tehetségkutatón mutathatták be az elmúlt év termését, ahol egészen a döntőig meneteltek. A szakmai zsűrit Beck Zoli, Novák Péter és Morcz Fruzsina alkotta. Az együttes pozitív visszajelzéseket kapott és behúzta a számukra legkedvesebb és legnagyobb értékkel bíró díjat, aminek köszönhetően a 30Y előzenekaraként léphetnek fel a tavaszi turné során. Időközben Mihalik Ábel (ex-Kispál, Drastik Putto) segítségével elkészült egy kétszámos demo-felvétel. A rögzített dalok az interneten is elérhetőek, így ezeket már a nagyérdemű is meghallgathatja.

A demózási élményeken felbuzdulva a zenekar elhatározta, hogy 2017 elején rögzíti Jóra nap süt, rosszra hold című első nagylemezét, amin tizenhárom szám fog szerepelni. A megjelenése rendhagyó módon három szakaszból áll. A tervek szerint tavasszal kijön egy négy számos kislemez (Jóra nap süt), amit a nyár elején további négy dal követ (Rosszra hold). Nyár közepére várható a két kislemez jelképes összeillesztése, amin a már megjelent nyolc szám mellett újabb öt dal is hallható lesz, kiadva ezzel a teljes nagylemez anyagát. 

Az előadó honlapja:

madrapur.hu

www.dalok.hu/madrapur

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/madrapur

Madrapur - A Madrapur Leszarja (EP)

Madrapur
A Madrapur Leszarja (EP)
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2018

Rock

Madrapur - Apád Háza (Single)

Madrapur
Apád Háza (Single)
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2018

Punk, Rock

Madrapur - Jóra Nap Süt, Rosszra Hold

Madrapur
Jóra Nap Süt, Rosszra Hold
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2018

Punk, Rock

Dalok, lemezek 1

2017. augusztus 03. 15:38

Madrapur