mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Malek Andi Soulistic

Malek Andi Soulistic

Malek Andrea mint ahogy eddig, most is csendben teszi a dolgát. Csendben, de végtelen profizmussal, odaadással és tisztelettel. Tisztelettel a műfaj, a különböző zenei stílusok felé és nem utolsósorban tisztelettel zenésztársai felé. Most a Malek Andi Soulistic élén egészen új irányt és utat próbálnak ki kollégáival.
A Jazzrael formációval való együttműködésből kinőtt, Jáger András zongorista vezetésével működő projekttel, három lemezre szóló szerződést kötött a Hunnia Records, és a széria első darabja a népdalos-dzsesszes anyag. 

“Ebben az évben sok lehetőségem nyílt szakmailag megújulni és úr utakon elindulni” – mesélte a többszörös Artisjus- és EMeRTon-díjas énekesnő. “Nagyszerű kollégákkal találkoztam és a legnagyobb örömünkre az új irány megtetszett a Hunnia Kiadónak, ahol bizalmat szavaztak nekünk, és a manapság egyáltalán nem jellemző módon három lemezre is leszerződtettek minket. Az új műfajjal, ami végülis nem idegen tőlem, hiszen a jazzt ötvözzük a népdallal, megpróbálunk hidat teremteni a két műfaj között. A magyar népdal pedig annyi lehetőséget kínál, olyan gazdag, hogy nincs is más lehetőségünk, mint tisztelettel közelíteni felé.”
Az új utak persze rizikósak, és a siker sem egyértelmű, ha egy művész az addig jól bevált dolgait elhagyja és más stílusban kezd működni, de Malek Andreának szerencsére már nagy gyakorlata van a stílosk közötti átjárásban is. Az új számok közül néhányat angolul és spanyolul is felénekel.
 

Az előadó honlapja:

www.malekandrea.hu

www.dalok.hu/malekandisoulistic

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/malekandi

Malek Andi Soulistic - Jazzy Karácsony (EP)

Malek Andi Soulistic
Jazzy Karácsony (EP)
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2016

Jazz

Malek Andi Soulistic - Madárka / Birdie

Malek Andi Soulistic
Madárka / Birdie
Rózsavölgyi és Társa Kiadó
2017

Jazz

Malek Andi Soulistic - Álom

Malek Andi Soulistic
Álom
Tom-Tom Records
2018

Jazz

Dalok, lemezek 1

2017. január 03. 14:27

Malek Andi Soulistic