mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Takáts Eszter És Juhász Kristóf

Takáts Eszter És Juhász Kristóf

Takáts Eszter újabb projektje a Juhász Kristóf bábjátékos-szövegíróval közös gyereklemez 2016 október 25-én jelent meg a bájos Első puszi címmel.
Takáts Eszter és Juhász Kristóf egy ideje már nagy sikerrel szórakoztatja a gyerekeket országszerte az Első Puszi - Nulladik szerelem című zenés-bábos előadásukkal.

„Történetünk utazás az első – vagyis nulladik – szerelmek idejébe, az óvodáskorba. Abba az életkorba utazunk, amikor még minden varázslat. Minden hang zene, minden szó költészet, minden firka fontos üzenet, minden mozdulat egy életre szól. Az óvodáskor az örökké tartó pillanatok kora. A mesék és a csodák olyan hétköznapi dolgokból nőnek ki, mint egy homokozóban felejtett műanyag lapát, vagy egy levesbe pottyant hajszál.
Az óvodai szerelem életünk első nagy drámája. A dráma feszültségét a gyermeki fantázia és játékkedv végtelen hajlékonysága oldja fel. Minden kisfiú szuperhős, és minden kislány királylány lesz, imponálni akar szíve választottjának. A minimalista tárgybábokkal, élő szereplőkkel, valamint hagyományos hangszerekkel és rengeteg zajkeltő eszközzel egyaránt előadott játék különleges atmoszférát teremt, minél többet bízva a gyermeki fantáziára.”
Takáts Eszter

Az előadó honlapja:

www.facebook.com/ElsoPuszi

www.dalok.hu/takatseszteresjuhaszkristof

Az előadó Facebook oldala:

Takáts Eszter És Juhász Kristóf - Első Puszi Hangjátékkal

Takáts Eszter És Juhász Kristóf
Első Puszi Hangjátékkal
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2016

Gyerek

Takáts Eszter És Juhász Kristóf - Első Puszi

Takáts Eszter És Juhász Kristóf
Első Puszi
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2016

Gyerek

Dalok, lemezek 1

2016. október 21. 12:47

Takáts Eszter És Juhász Kristóf