mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Matiné

Matiné

Balogh László és Gömör Tamás két jó barát, akik már több formációban is zenéltek együtt.
Laci két gyönyörű kislány Tomi pedig egy kisfiú büszke apukája, Laci és Tomi külön-külön is rengeteg, szinte felsorolhatatlan stílusú zenében kipróbálták magukat. Zenéltek klubokban és nagyszínpadokon, itthon és külföldön, ismert és underground zenészekkel, de közösen eddig még nem írtak dalokat. Először a baráti társaságok csemetéinek szórakoztatására születtek meg az első dalok, amelyek óriási sikert arattak. Innen jött az ötlet, hogy a szélesebb közönség előtt is meg kellene mutatatni a „zenei csemegének” számító új formációt.
A cca. 50 perces, 90%-ban saját - szerzeményből álló, interaktív produkció, felejthetetlen színfoltja lesz minden rendezvénynek, legyen szó akár kisebb baráti, akár több ezer fős céges eseményről.

A Fapapucs című dalhoz 2014 tavaszán forgatott klipet a zenekar, amit a Minimax gyermektelevízió azonnal fő műsoridőben helyezett adásába, a YouTube -on, pedig néhány két hét alatt elérte a 10 ezres nézettséget. Magyarország legnépszerűbb gyermekcsatornáján egész évben jelen lesz a Matiné, még további két dal kerül adásba a Fapapucs mellett.
A Matiné zenekar első nagylemeze 2014 nyarán jelenit meg, a Gold Record kiadó gondozásában. Az együttes zenei kirándulásra hívja a gyermekeket és természetesen a szülőket is, ahol a blues, bossa nova, folk, swing, rock ballada és sok más stílus világába kalandoznak.
A Zenekar 2014 őszétől közönségtalálkozókat is tervez, mind Budapesten, mind vidéki helyszíneken.

Az előadó honlapja:

matinezenekar.hu

www.dalok.hu/matine

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/Matinezenekar

Matiné - Fapapucs

Matiné
Fapapucs
Gold Record
2014

Pop

Matiné - Tündérvilág (EP)

Matiné
Tündérvilág (EP)
Gold Record
2015

Pop

Matiné - Emelj Fel!

Matiné
Emelj Fel!
GMRecords
2017

Gyerek

Dalok, lemezek 1

2016. április 02. 17:26

Matiné