mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Jetlag

Jetlag

A pesti éjszaka, a fesztiválfless és a lírikus elektropop friss hazai kifejezője a JΞTLAG. A zenekart 2016-ban alapította Molnár Tamás és Czoller Bence, akik korábbi zenekaraikkal, bő egy évtizedes zenei múltjuk során majd egy tucat zenei díjjal, toplistás dalaikkal, teltházas koncertjeikkel és több milliós nézettségű videoklipjeikkel már bizonyítottak.

A 2016-ban alakult formáció debütáló dala, a "Karszalagok" 13 héten keresztül MAHASZ Rádiós Top 40 lista élmezőnyét erősítette, március 30-ai megjelenését követően a legjátszottabbak között szerepelt a Class FM-en, de a VIVA TV és a Music Channel is rotációban pörgeti a hozzá készült videoklipet. A kisfilm bejutott a 2. Magyar Klipszemle "Legjobb alakítás" kategóriájának shortlist-jére, tehát a legjobb 5 pályamű között szerepelt sikerrel. A zenekar bemutatkozó dala a hetedik lett a 2016-os nyári összesített hazai rádiós játszási listán, és ezzel a slágerükkel szerepeltek a 2016-os X-Faktor negyedik élő showjának extra produkciójaként is.

A JΞTLAG második kislemeze a "Látnom kell" július 12-én debütált a Petőfi Rádióban, ahol a megjelenés napjától kiemelt játszást élvez, a Petőfi Top 40-ben előkelő helyezéseket ér el hétről-hétre, így számos vidéki rádió is felfedezte már magának.

A formáció harmadik single dalát "Keresem a bajt" címmel november 30-án mutatták be a Petőfi Rádióban, ahol azóta kiemelt rotációt élvez.

A pesti éjszaka, a fesztiválfless és a lírikus elektropop hazai kifejezője negyedik dalával és annak videoklipjével ünnepelte egy éves fennállását.

 

Az előadó honlapja:

jetlag.hu

www.dalok.hu/jetlag

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/jetlagofficial

Jetlag - Keresem A Bajt (Single)

Jetlag
Keresem A Bajt (Single)
SMP
2016

Elektronikus

Jetlag - Látnom Kell (Single)

Jetlag
Látnom Kell (Single)
SMP
2016

Elektronikus

Jetlag - Karszalagok (Single)

Jetlag
Karszalagok (Single)
SMP
2016

Elektronikus

Jetlag - Sziluett (Single)

Jetlag
Sziluett (Single)
SMP
2017

Pop

Jetlag - Repül Az Idő (Single)

Jetlag
Repül Az Idő (Single)
SMP
2017

Pop

Jetlag - Emlékbe (Single)

Jetlag
Emlékbe (Single)
SMP
2018

Pop

Jetlag - Check-In

Jetlag
Check-In
SMP
2018

Pop

Jetlag - Szállj Velem (Single)

Jetlag
Szállj Velem (Single)
SMP
2018

Pop

Dalok, lemezek 1

2016. március 27. 13:13

Jetlag