mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Ham&X

Ham&X

Vajon kinek mi jut eszébe a "hemendeksz" szó hallatán? Akinek véletlenül nem a Ham&X nevű budapesti rockzenekar ugrana be elsőnek, hanem a tojásos egytálétel, az kóstoljon bele a Ham&X-be a mi tálalásunkban is!


Hozzávalók: egy énekes-gitáros frontember, egy gitáros, egy billentyűs, egy basszusgitáros és egy dobos.


Étlapunk széles választékában a saját szerzemények mellett megtalálhatóak a 70-es, 80-as évek magyar és külföldi rock, rock 'n' roll feldolgozásai, többek között Hobo, Deák Bill, Radics, P. Mobil, P. Box, Bikini, Beatrice, Edda, Piramis, Skorpió; valamint Deep Purple, Led Zeppelin, Hendrix és AC/DC nóták stb. A saját számokat a változatos ízvilág jellemzi: a fentebb említett előadók inspirációján túl az egyes tagok eltérő ízlése is visszaköszön a dalokban; a bluestól és rock and rolltól a klasszikus, dallamos rockon át egészen a funkys, brit popos vagy akár metálos elemekig, de a paródiák sem állnak távol a zenekartól. A saját szövegek egytől egyig mind magyar nyelven készülnek. Specialitásaink közé tartoznak még egyedi feldolgozás egyvelegeink is, melyek mindig közönségkedvencek a koncertjeinken (pl. Born to be wild + Áldozatunk fogadjátok vagy Induljon a banzáj + Utolsó cigaretta mix).


Játszottunk már több nagy budapesti klubban és szabadtéri színpadon (pl. Backstage Pub, PeCsa Café, Városligeti Sörsátor), vidéki fesztiválokon (pl. Vác, Ecser), kollégiumokban, olyan zenekarok előtt, mint például a Bëlga, a Tűzkerék XT, a Tengs Lengs, a Takáts Tamás BB vagy a Hollywood Rose. Vendég énekes volt koncertjeinken már többek között Rudán Joe (Mobilmánia, P. Mobil, Pokolgép) és Takáts Tamás (Karthago, Takáts Tamás BB) is.


Az együttes unplugged fellépéseket is vállal: igény szerint kisebb helyekre a zenekar 3 fős formációjával megyünk el, Ham&X Unplugged néven, két gitár, ének és ritmushangszerek felállásban.

Az előadó honlapja:

hamandx.hu

www.dalok.hu/hamx

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/hamandx

Ham&X - Előétel

Ham&X
Előétel
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2013

Blues, Rock

Ham&X - Barakk-Blues (EP)

Ham&X
Barakk-Blues (EP)
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2015

Blues

Dalok, lemezek 1

2016. január 27. 20:08

Ham&X