mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Feeling Music

Feeling Music

Fellépéseink között megtalálhatóak a nagy céges, illetve városi rendezvényektől kezdve az esküvőkön, kerti-partikon át a különböző szórakozóhelyekig. Fellépéseinken mindig az alkalomhoz illően jelenünk meg. Több mint 20 órás repertoárunk van, melyet folyamatosan bővítünk, alakítunk. Szükség szerint a hangosítást is megoldjuk műsorunk ideje alatt, 2100Watt-ig díjmentesen.
Fontosnak tarjuk még elmondani magunkról, hogy nálunk alapkövetelmény a rugalmasság: mindig alkalmazkodunk a rendezvény adott elképzelés szerinti lebonyolításához és igény szerint támogatjuk azt (mikrofon, hangosítás, CD, stb.), a megbízhatóság: pontos megjelenés és a rendezvény ideje alatt a rendelkezésre állás.
Nagy hangsúlyt fektetünk a megszólalás minőségére. Ezt demó-felvételeinken is hallhatod, valamennyi feldolgozás részletesen kidolgozott, legalább az eredeti dallal azonos megszólalású. A három kitűnő énekes változatosan és magas színvonalon reprezentálja a Mai Slágereket, aDISCO, Funky, Latin, Rock&Roll, Pop, Rock, Mulatós, Filmzene, Örökzöld műfajokat, miközben a közönséggel való folyamatos kontaktussal, konferálással fokozzák a hangulatot.
A szintetizátorokon élő hangszeres játékkal és részletesen kidolgozott stílusokkal, úgy keverjük egymásra a számokat és úgy építünk fel egy zenei blokkot (szettet), hogy a számok között nincs szünet. Ez az előadási forma sokkal több lehetőséget biztosít ahhoz, hogy folyamatosan magas fokon tudjuk tartani a buli hangulatát és rugalmasan tudjunk igazodni a közönség igényeihez.

Az előadó honlapja:

feelingmusic.hu

www.dalok.hu/feelingmusic

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/FeelingEgyuttes

Feeling Music  - A Legnagyobb Hős (Maxi Single)

Feeling Music
A Legnagyobb Hős (Maxi Single)
YDM Records
2015

Pop

Feeling Music  - Gyönyörű Élet Lenne (Feat. Király L. Norbi) (Maxi Single)

Feeling Music
Gyönyörű Élet Lenne (Feat. Király L. Norbi) (Maxi Single)
YDM Records
2015

Elektronikus, Pop

Feeling Music  - Jó Nekem 2.19 (Maxi Single)

Feeling Music
Jó Nekem 2.19 (Maxi Single)
YDM Records
2019

Elektronikus, Pop

Dalok, lemezek 1

2015. szeptember 18. 22:29

Feeling Music