mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Tér-Idő

Tér-Idő

GÖDÖLLŐ-1991
Egy külterületi, vadvirágos telken álló vasúti kocsiban él Bátorfi Attila, gitáros-énekes, zeneszerző-szövegíró, aki blues és classic rock alapokra nagy műgonddal felépített dalain keresztül írja ki magából a félelmeit és az útkeresése során csodálatos dalok egész sorát alkotja meg. Hamar zenekart szervez TÉR-IDÕ néven, hogy a dalait meg tudja mutatni az embereknek.


BUDAPEST-1994
A Gilián Gábor (dob), Philipp László (basszusgitár), Soós László (billentyűs hangszerek) felállású TÉR-IDŐ nyáron vonul be a Yellow stúdióba, hogy rögzítsen 12 dalt a Lépd át című albumra. Itt dolgozik első lemezén a Kimnowak zenekar és Novák Péternek annyira megtetszik, amit hall, hogy több dalba is beszáll vokálozni és jellegzetes orgánumával teszi még színesebbé az anyagot.
Az albumról egyetlen dal – a Síneken - kerül kereskedelmi forgalomba az Új Metal Hammer H magazin gondozásában 1995-ben megjelenő Demonstráció II válogatás albumon CD-n és kazettán. A többi 11 dal a feledés homályába vész.

KULCS-2015
Szarka József, a Keytracks zeneműkiadó vezetője ámulattal hallgatja a 21 éves felvételt. Azonnal ráír Attilára, hogy mindenki számára elérhetővé kéne tenni az anyagot! A pozitív választ követően egy Blues Brothers hangulatú eseménysor bontakozik ki, mely során újra összeáll a banda.

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/terido

Az előadó Facebook oldala:

Tér-Idő - Lépd Át

Tér-Idő
Lépd Át
Keytracks Hungary
2015

Rock

Dalok, lemezek 1

2015. július 05. 13:52

Tér-Idő