mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
DJ Flower

DJ Flower

Voksán Virág 2006-ban kezdte DJ pályafutását egy profi dj szárnyai alatt, aki bár sok szakmai fogást megtanított az akkor még kezdő DJ lánynak, mégis rengeteg gyakorlás és több helyről ellesett taktikák kellettek ahhoz, hogy profi lemezlovasként tudjon dolgozni. A zene már egészen kisgyermekkora óta életének központi része amellett, hogy a tanulásra is rengeteg energiát fordított, hiszen érettségijét Kaliforniában szerezte meg, majd a Nemzetközi Üzleti Főiskolán marketingkommunikáció szakon kitűnő minősítéssel diplomázott angol nyelven, eközben pedig üzleti felsőfokú angol és középfokú német szakmai nyelvvizsgát is szerzett.

A zene iránti tudásvágya és szenvedélye nem csillapodott: mindig tudta, hogy zenéléssel szeretne foglalkozni, így a modellkedés és a Playboy-címlapok csak ugródeszkát jelentettek zenei karrierjéhez. 2008-ban, második Playboy-címlapját követően maga Hugh Hefner hívta meg születésnapi bulijára Las Vegasba, a Playboy Clubba.

Azonban Virág mindíg is nagyobb hangsúlyt fektetett a zenére és a mixeléssel kapcsolatos technikai tanulásra, annak ellenére hogy dj „magán tanára” egy bizonyos szintig felkészítette technikailag, ő ezzel nem elégedett meg. Kitűnő pontszámokkal zárta az EFHA által indított felsőfokú, azaz Pro DJ tanfolyamot, minek záró vizsgája után hivatalos OKJ-s vizsgát tett le a szakmából! Ez a vizsga az egész Európai Unióban hivatalosan elfogadott és elismert.

Az utóbbi 9 évben több mint 3000 bulin zenélt - a magyar közönség is imádja a DJ-szettjeit, így nem is meglepő, hogy hazánk legszínvonalasabb és legismertebb klubjai kérték fel rezidensnek: 2007-2008-ban a siófoki Palace Dance Clubban, 2008-2009-ben a Bed Beachen és a White Angelben, míg 2009 nyarán Balatonfüreden, a Sundance Parkban található Lipstickben töltötte be a rezidens szerepét. Azon a nyáron a Rise FM partiján az Annagora Aquaparkban több mint 10 000 ember előtt lépett fel Chicane-nel egy színpadon. 2010 első felében a Club Montecristóban rendezett hivatalos Playboy partikon, Genfben (Svájc) kérték fel rezidens DJ-nek, 2010 nyarán pedig a Flörtben tölthette be ezt a megtisztelő szerepet.

A külföldi klubokban való fellépés ekkor már egyáltalán nem volt újdonság DJ Flower számára. A magyar sikerek közepette folyamatosan érkeztek a felkérések nemzetközi hírű szórakozóhelyektől is; nemcsak meghívás, sokszor visszahívás formájában, hiszen bárhol lépett is fel, a hatalmas sikert követően rövidesen jött az újabb felkérés. Portugália-szerte turnézott, ahol rengeteg tévés megjelenése is volt, az újságok pedig előszeretettel írtak DJ Flower fellépéseiről, óriási sikert aratott minden alkalommal. 2009. december 31-én szilveszter éjszakáján pedig több mint 5000 emberből álló közönség előtt lépett fel Madeira szigetén, a hivatalos újévi partin.

Voksán Virág az elmúlt években számos további országot hódított meg DJ-szettjeivel: Luxemburgban a VIP ROOM, a németországi Stuttgartban a Club Aer, míg Münchenben a Club P1 rendszeres fellépője. Egyiptomban a kairói Buddha Barba, míg Abu Dhabiban a Plastik Beach-re, Dubai első számú klubjába a The 400 nevet viselő szuperklubba és a hivatalos Cavalli klubba, valamint Azerbajdzsánban több bakui klubba is visszavárják Virágot, hogy megismételje hatalmas sikerét. Bátran kijelenthetjük, hogy a világ minden táján sikeres, már az oroszokat is elvarázsolta, és nemcsak a volgográdi Club Amsterdam, de a világhírű moszkvai PACHA és Imperia Lounge közönsége is önfeledten tombol DJ Flower bulijain!

 

Az előadó honlapja:

www.djflower.eu

www.dalok.hu/djflower

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/djflowerofficial

DJ Flower - Jamaican Love (Maxi Single)

DJ Flower
Jamaican Love (Maxi Single)
CLS
2010

Elektronikus

DJ Flower - Nympho (Maxi Single)

DJ Flower
Nympho (Maxi Single)
CLS
2012

Elektronikus

DJ Flower - A Börtön Ablakában  (Maxi Single) (Feat. DJ Deli & Goldsound)

DJ Flower
A Börtön Ablakában (Maxi Single) (Feat. DJ Deli & Goldsound)
HungaroSound
2016

Elektronikus

DJ Flower - Tromba (Feat. Suck My Disco & Nick Havsen) (Maxi Single)

DJ Flower
Tromba (Feat. Suck My Disco & Nick Havsen) (Maxi Single)
Elephant House
2017

Elektronikus

Dalok, lemezek 1

2015. június 12. 20:32

DJ Flower