mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Székenülő

Székenülő

Az egész SZÉKENÜLŐ úgy kezdődőtt, hogy Árva Feri, régi ismerősöm, valamikor megismerte Somogyvári Tamást, aki Tomy Wonder művésznéven, mint hivatásos énekes próbált fennmaradni, és emlékeket hagyni hallgatóságban a szinpadról. Ő világtalan, vak énekes, így meglehetősen korlátozottak a lehetőségei, a kapcsolatai, a munkája és az anyagi helyzete is állandóan romlik. Személyes találkozó után, 2013-ben, talán januárban, a kölcsönös szimpátia és megbecsülés valamint a zenei képzettségre alapozva elindítottam a SZÉKENÜLŐ zenei programot, rock, blues, country és oldies zenében gondolkozva, valamint az énekes professzionális ének és szájharmonika tudására, valamint saját zenei és technikai felkészültségemre támaszkodva. Kb.fél év összejátszás és előkészület után, 3,5 órás műsor ált készen, fél órás blokkok formájában.
A terv az volt, hogy megpróbálunk először klubszinten összehozni valami állandó zenés bázist, majd onnan elindulva a minőségi megszólalással és hangzással megnyerni a közönséget. Megnyertem az ügynek régi-régi barátaimat, Szabó Lajost és Klárit, a péceli Dirty Dog Pub tulajdonosait, akik láttak ebben fantáziát. 2013.tavaszán három koncertet, klubnapot tartottunk, nagyon minimális érdeklődés mellett. Ezek koncertek inkább egy csak nyilvános próbáknak nevezném, de a klubszerű előadásmód, a beszélgetések sugallták, hogy az elképzelés jó,az élő zene és minőség nagyon jó, csak ez senkit nem érdekel. És akkor a Dirty Dog bezárt.
Elkezdtünk koncerteket szervezni. Reklámcélból, ajándéknak, bemutatónak elkészítettük az “ETALON-1″-nek elnevezett albumot, amit a koncerteken ajándékként osztogattunk a közönségnek, megtámogatva az élő koncertet.
Előrelépés is történt közben, hogy Pápai István “Pistix” hangmérnök csatlakozott a SZÉKENÜLŐ programhoz.
Az új koncepció, hogy saját, önálló és talán egyedi, csak ránk jellemző zenével jelentkezünkHaladtak a zenei felvételek,az “Everyday” album 80% készültségi fokánál az énekes, Tomy Wonder, vagyis Somogyvári Tamás kijelentette, hogy nem kíván az új zenei profilban, valamint az új felállásban és a SZÉKENÜLŐ saját dalok előadásában együttműködni velünk ,mivel akkor már hárman voltunk.
Péter Fruzsi énekesnő-vokalista csatlakozott a programhoz. Meggyőződésem, zenei, szakmai és emberi tulajdonságaival, valamint megjelenésével, kisugárzásával, stílusával nagyban hozzá fog járulni a SZÉKENÜLŐ előrehaladásának.
Zsilka István

 

Az előadó honlapja:

www.szekenulo.hu

www.dalok.hu/szekenulo

Az előadó Facebook oldala:

Székenülő - Every Day

Székenülő
Every Day
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2014

Rock

Székenülő - 2014+ (EP)

Székenülő
2014+ (EP)
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2015

Blues, Pop, Rock

Székenülő - Vigyázz Rám / part2

Székenülő
Vigyázz Rám / part2
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2016

Blues, Pop, Pszichedelikus, Rock

Székenülő - Vigyázz Rám / part1

Székenülő
Vigyázz Rám / part1
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2016

Blues, Rock

Dalok, lemezek 1

2015. február 01. 19:54

Székenülő