mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Irrogant

Irrogant

Zenekarunk 2013 nyarán alakult, 2013 telétől kezdtünk el aktívan munkálkodni. Az alapító tagok: Szlávik Péter(ének), Oláh Mihály(gitár), Szlávik Bence(dobok) és Dobó Dávid(szintetizátor). 2013 telén csatlakozott a zenekarhoz: Thiel Benjamin (ritmusgitár,rap) és Bakos Bence(basszusgitár). A zenekar a későbbiekben szakított a rap vonulattal, Benjamin elhagyta a csapatot. Zenei előképzettség terén minden tag több éves gyakorlattal rendelkezik, gyerek korunk óta zenélünk, így a zene egybeolvadt a személyiségünkkel. Mindenkinek voltak kezdeti szárnybontogatásai más zenekarokban (vírus, No Paradise, Blood Shot) míg végül egymásra találtunk és megállapodtunk.
Zenei ízlésben mindegyikünk különbözik, ezen különbségek és eltérő ötletek segítségével kovácsoljuk össze saját zenénket. Példaképeink között olyan nevek szerepelnek mint: Cameron Liddell, Janick Gers, Lenny Kravitz és Miles Kenedy.
A zenekar neve fantázia név, kifejezett jelentése nincs, egy humoros nyelvbotlásból ered.
Szövegeinkkel és zenénkkel saját érzéseinkre és gondolatainkat fejezzük ki, igyekszünk olyan zenét alkotni amit mi magunk is szívesen hallgatnánk.
Dobosunk Szlávik Bence 2014 június 24.-én elhagyta a csapatot, 2014 június 30.-án Kun Bálint(dobok) csatlakozott a csapathoz.

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/irrogant

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/Irrogant

Irrogant - Ever Foretold (Single)

Irrogant
Ever Foretold (Single)
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2013

Rock

Irrogant - Ever Foretold (EP)

Irrogant
Ever Foretold (EP)
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2015

Pop, Rock

Dalok, lemezek 1

2015. január 18. 19:26

Irrogant