mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Dragon S

Dragon S

Fiatalon kezdett el a zenével foglalkozni, bár a kezdeti fellángolás után több kitérőt követően (az élsportnak köszönhetően) tért csak vissza a muzikális szcénába. A Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsésztudományi Karán végzett, jelenleg rádiós szerkesztő-műsorvezető illetve rendezvényszervező és club promóter. A létrát végigjárva jutott el a dj pultba ahonnan azóta nem is akar, de nem is tud kiszakadni. A nehéz kezdet után, kezdett beérni a munka gyümölcse és a produceri munka is elindult.
2003 és 2011 között a kecskeméti főiskolás bulik állandó házigazdája, eközben 2004-től már a jászberényi Club Pannóniában (minden kedd, péntek, szombat) is rezidensi feladatokat lát el egészen 2006-ig, amikor a tápióbicskei Club Dream (minden szombat) hívta sorai közé, de az otthontól sem szakad el hiszen a Kőnigben (minden péntek) továbbra is szórakoztatja a nagyérdeműt. 2008-tól ismét egy új világ érkezik a „Sárkány” számára, hiszen Pest megye legnépszerűbb szórakozóhelye a Club Allure és Gyömrő csábítja a dj pultba, ahol a mai napig házigazdája a szombat éjszakáknak. Eközben (2011-től) egy új életérzés, vagyis a Secret 69 is rezidensi szerepkört szán a dj-nek így itt is (péntek) szórakoztatja az odalátogatókat. A rezidenciák mellett természetesen a saját daloknak és a jó buliknak köszönhetően meghódítja Magyarország legnagyobb klubjait is, de már a határon túl is vannak állandó fellépései (pl: Málta, Szerbia, Szlovákia stb.)
2007-ben látott napvilágot első saját szerzeménye a FlameMakers-el közösen, amely a Delight nevet kapta. A sok remix között megtalálható pl a Chris Lawyer & Thomy remix is.
2008-ban került a közönség elé a második project, a Get Funky a Pornostar Records jóvoltából. A dalban ismét csak a Flamemakers volt a társ. A vocal itt Kasai-nak köszönhető és ehhez a dalhoz már videoklip is keszült. Ami a visszajelzéseket illeti, itt már jóval nagyobb volt az előrelépés hiszen pl a The Flash Brothers és Raul Rincon is reagáltak, akitől az egyik magyarországi fellépésén élőben is hallhatta a közönség a Get Funky-t. Magyarországon már a hivatalos megjelenést megelőzően is a rádiók toplistáit és kívánságműsorait ostromolta a dal. A remixerek ebben az esetben még többen lettek így a teljesség igénye nélkül Dj Miller, Ian Verone & Jolly, Chris Laywer & Thomy, Tommyboy, The Pragmatik illetve a német Alex Botar.
2008 közepétől a The Pragmatik-kal kezd közös projectekbe, ami innentől folyamatossá válik és egyre nagyobb kihívásokat élnek meg a srácok akár saját dalt akár remixet figyelembe véve. 2009 közepétől pedig a „Dragon S & Pragmatik” immár „Dragmatic”-ként dübörög tovább. Ebben az évben már a Backstage című trackjük a Chris Montana & Chris Ortega által fémjelzett Groovebox Recordingsnál jelenik meg, de készítenek remixet többek között a Lip Recordings felkérésére, Gary Blade Gimme Your Love című klasszikusára, vagy a Viron Ltd. Wanna Be Happy-jére amely a Thomas Gold féle S2G kiadónál jelenik meg.
2010-től ismét egy ugrás következik és újabb kiadók lépnek be a csapat életébe, így a Menos című track-el a Sneakerz MUZIK és a Spinnin’ melyek újboli bizakodásra adhatnak okot. Nem is állnak meg és számtalan válogatáson is képviseltetik magukat, dalaikat és remixeiket.
2011-ben a már „szokásosnak” mondható release-ek mellett egy újabb kiadó a 17:44 is szárnyai alá veszi a Dragmatic-ot a Fly High című track-el kapcsolatban, amelyre a világhírű producer páros Lauer & Canard Greg Note-al közösen is készített remixet. A Dragmatic név mellett párhuzamosan a Dragon S project sem állt meg, amely egy slágeresebb én-t takar és ebben az évben az X-Faktor egyik legkiemelkedőbb egyéniségével, Lil C-vel közösen elkészül a Show Me Love című dal is.
2012 ismét egy lépcsőfok, és megérkezik egy újabb Dragmatic bomba a Why személyében, amelyre a Right On Time-ot jegyző Chris Lawyer is készít remixet, illetve a Bricklake-el közös Groovemate nevű kiadójuknál jelenik meg.


Hétről-hétre együtt játszik Magyarország krémjével, többek között a budapesti Hajógyári Sziget legjobbjaival és a további magyar elit legelismertebb diszkósaival. Ambiciózus, fiatal és egy kicsit őrült, minden megvan benne ami egy jó dj/producer-nek elengedhetetlen kelléke
 

Az előadó honlapja:

www.djdragons.hu

www.dalok.hu/dragons

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/djdragonsofficial

Dragon S - Esperanza (Newik Remix) (Single)

Dragon S
Esperanza (Newik Remix) (Single)
Ultra Star Records
2016

Elektronikus

Dragon S - Esperanza (Maxi Single)

Dragon S
Esperanza (Maxi Single)
Ultra Star Records
2016

Elektronikus

Dragon S - Esperanza (Remixes)

Dragon S
Esperanza (Remixes)
Ultra Star Records
2017

Elektronikus

Dalok, lemezek 1

2014. október 29. 15:34

Dragon S