mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Dave Jr. Feat. Kvaka Andrea

Dave Jr. Feat. Kvaka Andrea

Az imádnivaló vokállal és fülbemászó dallamal rendelkező, habkönnyű, táncolható pop-dance daloktól még jobb lesz a nyár!


A dunaújvárosi születésű Dave Jr. 16 éves kora óta zenél és kever, a legkisebb klubokban kezdte, és megjárta a ranglétra összes fokát, míg néhány év elteltével felköltözött Budapestre, hogy közelebb legyen a zene és a szórakoztatás központjához. Az elmúlt 10 évben folyamatosan játszott, és emellett rádiózott is, 2011. óta pedig már saját dalokat is megjelentet, de az átütő siker mindezidáig váratott magára.
A 2013. nyarán bemutatott, Music Is The Remedy című felvételen a 2012-es X-Faktor döntősével, Kvaka Andreával dolgozott együtt. A Magneoton EDM iránnyal foglalkozó kiadója, az Elephant House ekkor figyelt fel Dave-re. Elkezdődtek az egyeztetések, és 2014. év elején sikerült megállapodnunk a tehetséges DJ-vel, akit most vadonatúj, slágergyanús Super Simple Love című dalával mutatunk be, melyben szintén Kvaka Andrea hangja csendül fel.


Kvaka Andrea már általános iskolás korában énekelt az Operaház Gyermekkórusában és a Magnificat európai nagydíjas kórusában, énektanulmányait pedig még a középiskola mellett Kővári Judit énekiskolájában, a Kővirágokban folytatta. A későbbiekben egy country zenekar frontembere volt (Puszta Country Band), amellyel gyakran jártak külföldre is fellépni.
2012-ben Andrea bekerült az X-Faktor harmadik szériájának 12 legjobb vesenyzője közé, azaz az élő műsorsorozatba. A tehetségkutatónak hála nagyon sokan felfigyeltek az énekesnőre, aki jelen pillanatban több zenei projektben is részt vesz előadóként és dalszerzőként egyaránt.

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/davejrfeatkvakaandrea

Az előadó Facebook oldala:

Dave Jr. Feat. Kvaka Andrea - Music Is The Remedy (Maxi Single)

Dave Jr. Feat. Kvaka Andrea
Music Is The Remedy (Maxi Single)
FLD Records
2013

Elektronikus

Dave Jr. Feat. Kvaka Andrea - Super Simple Love (Maxi Single)

Dave Jr. Feat. Kvaka Andrea
Super Simple Love (Maxi Single)
Elephant House
2014

Pop

Dalok, lemezek 1

2014. június 03. 14:49

Dave Jr. Feat. Kvaka Andrea