mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Szeifert

Szeifert

Szeifert 1975-ben született, általános iskolás évei alatt került először kapcsolatba a zenével, amit hét évig aktívan tanult.
Gimnáziumi tanulmányai után tanári diplomát szerzett. 15 éves kora óta játszik klubokban.
A kezdetektől több zenei irányzattal került kapcsolatba, a kilencvenes évek közepétől munkásságát az elektronikus klub
zene határozza meg. Szettjei a műfajon belül sokszínűek.

Szeifertnek 2001 óta folyamatosan jelennek meg mixlemezei, melyeken saját zenéken és remixeken kívül felvonultak a műfaj nemzetközi képviselőinek legjobb darabjai.
Nevéhez fűződnek a Flört Inside 1-2. a Travelling to Happiness 1-3. mix kiadványok, a Pure Trance 1-2. sorozat és a Senses mix album, amely digitálisan is megjelent az egész világon elérhető legnagyobb digitális zeneáruházakban. Több saját zenéje, remixe, producerként más előadóknak készített dala jött ki világszerte több, mint tíz klip kíséretében a ToCo International, Kult Records (N.Y.C) és több kisebb label-nél, folyamatos Beatport és iTunes megjelenésekkel.
Szeifert a hivatalos remixere Csupó Gábor – A Simpson Család alkotója – Immigrants című filmjéhez készült főcím dalának (Szeifert feat. A.D. Studio – Immigrants /American Dreams/Szeifert vs. Krash remix). A remix klipje az eredeti film nyersanyagának felhasználásával készült.
Szeifert kilencedik mix albuma Magyarországon 2011. szeptember végén Reboot címmel, a CLS Music gondozásában lát napvilágot. A közel nyolcvan perces anyag kizárólag saját dalokat és remixeket tartalmaz, a koronghoz három klip készül.

Szeifert legjelentősebb fellépései közé tartozik a 2004-es Sziget Fesztivál, és egyedüli magyar dj-ként játszott Tiesto
2005 novemberében a Papp László Sportarénában megrendezett több mint 12.000 fıs koncertjén.
Szerepelt a MayDay Budapest 2006-os rendezvényén, a bécsi Rathaus-ban nagyszínpadon lépett fel a Paradise
City 10. éves fennállásának évfordulójára rendezett megapartin.

2009 nyarán fellépett a két legnagyobb közép-európai zenei fesztivál arénáiban.
A Balaton Sound-on Eric Morillo és Richard Gray előtt a Samsung Mobile Arenaban, a Sziget Fesztiválon Paul Oakenfold előtt lépett a Burn Party Arena lemezjátszói mögé.
2010-ben szintén fellépett a BALATON SOUND és a SZIGET party aránájában. A Balaton Sound-on, a Burn Arena-ban két órás szettet játszott, Lange és Paul van Dyk előtt.
Szeifert a Sziget Fesztivál Party Arena színpadán Andy Moor és Sander van Doorn előtt játszott.
A 2011-es BalatonSound Burn Party Arénájában Armin van Buuren-nel és Jochen Miller-rel játszott egy színpadon.

A lemezlovas 2010-ben néhány rendhagyó szerepléssel is büszkélkedhet ugyanis fellépett Katy Perry előtt a Papp László Budapest Sportarénában, és ugyanezen a helyszínen játszott a Sting és a Lady Gaga koncertek után megrendezett V.I.P. After partikon is.
2011. májusában ismét a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel, ezúttal Shakira koncertjén alapozta meg a hangulatot tizenkétezer ember előtt.

2009 tavaszán az egyik legnézettebb tévécsatorna a COOL és Szeifert közös turnéba kezdett, Szeifert Cool Tour néven. A helyszíneken forgatott összefoglaló műsorok a csatorna akkori egyik legnépszerűbb műsorában, COOL LIVE adásaiban voltak láthatók.

2010 nyarától Szeifert a VIASAT6 tv csatornán saját műsora indult Szeifert Hatásfok néven, hozzá tartozó klub turnéval együtt. 2011 februártól a műsor és a turné Hatásfok Fesztivál néven folytatódott, egy este 4-8 vendég dj fellépésével.

2012. októberében az angol RedBox Records-nál jelenik meg a Szeifert vs. Krash szerző páros Come Over Now című dala.
2012. október végén az egész világon , a Tuned-1n Records UK égisze alatt lát napvilágot Szeiferték 100 Miles From Home single-je az eredeti verziókon kívül tartalmazza a nemzetközi top remixer P.H.A.T.T., Marc van Gale, Mad Morello és Daniel Rems remixeit.
2012. nyarán Szeifertet leszerződtette az angol Tuned-1n Artist Management & Agency, így 2013-tól kizárólagosan ők szervezik a művész nemzetközi fellépéseit és menedzselését.

 

Az előadó honlapja:

szeifert.com

www.dalok.hu/szeifert

Az előadó Facebook oldala:

Szeifert - Reboot

Szeifert
Reboot
CLS
2011

Elektronikus

Szeifert - Hymn Of Love (Vs Krash) (Maxi Single)

Szeifert
Hymn Of Love (Vs Krash) (Maxi Single)
Magneoton
2014

Elektronikus

Szeifert - Moving On Up (Szeifert & Krash Feat. Estilla) (Remix)

Szeifert
Moving On Up (Szeifert & Krash Feat. Estilla) (Remix)
HungaroSound
2016

Elektronikus

Szeifert - Time To Go (Vs Krash Feat. Gabor Majsai)

Szeifert
Time To Go (Vs Krash Feat. Gabor Majsai)
HungaroSound
2017

Elektronikus

Dalok, lemezek 1

2014. április 01. 17:20

Szeifert Vs. Krash