mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
SUB-CHI

SUB-CHI

A niklai származású Hársházi Szabolcsot bízta meg dalának elkészítésével a - „magyar Forrest Gump”-ként is emlegetett - mára már országos ismeretségre szert tett amatőr futó - Iváncsics Zsolt; aki egy bevásárlókocsit maga előtt tolva adományokért fut.
A Csak szólj című szerzemény előadója a SUB-CHI formáció. A művésznév mögött maga a dal szerzője és egy profi session zenész Csányi István áll.
Csányi az elmúlt közel húsz évben számos neves énekes és zenekar produkciójában vett részt. Néhány név a „sokkal több” közül: LGT, Demjén Ferenc, Irigy Hónaljmirigy, Neoton, Zséda, Hevesi Tamás, Takács Nikolas, Radics Gigi, Zorán....

Ivánovics Zsolt társa a futásokon egy hipermarketekben használatos bevásárlókocsi, s futás közben adományokat gyűjt.
„Öt évvel ezelőtt kezdődött minden. Korábban is futottam már, ám egy maratoni verseny alkalmával egy koldusasszony és a kislánya mellett szaladtam, amikor a kislány elém állt, rám nézett, és azt kérdezte: bácsi, te miért futsz? Abban a pillanatban megvilágosodtam, és tudtam, mostantól másokért futok, és tolom a bevásárlókocsit, még ha sokan "Forrest Gump"-nak is néznek érte”- nyilatkozta egy országos napilapnak korábban a "magyar Forrest".

 

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/subchi

Az előadó Facebook oldala:

SUB-CHI - Álarcos Világ (Single)

SUB-CHI
Álarcos Világ (Single)
Village Marketing & Event
2014

Pop

SUB-CHI - Csak Szólj! (Single)

SUB-CHI
Csak Szólj! (Single)
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2014

Pop

Dalok, lemezek 1

2014. március 04. 11:57

SUB-CHI