mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
FatForty

FatForty

1973. április 20.-án születtem Budapesten. A Felvinci úti óvoda, a Törökvész úti és Szemere utcai általános iskola után – rettentő kudarcként - a Rippl Rónai utcai KGSZI, majd az újpesti Bródy Imre Gimnázium voltak „fejlődésem” állomásai. A focilabdával már apró srácként barátságot kötöttem, az Úttörő Stadion után a Volán SC.-nek voltam igazolt labdarúgója.
Az ígéretes futball karrierről 1990 tavaszán mondtam le a ZENE miatt. Ez év elején kötöttem ismeretséget Korda Tamással, aki a nyári szezonra meginvitált a balatonlellei Y-Disco-ba, majd ősszel áttettük székhelyünket a gödöllői Átrium Club-ba. 1993 tavaszáig itt pörgettem a bakelitkorongokat, mikor is Schulz barátom meghívására ellátogattam a Kékgolyó utcai Rács Klubba. A szolid születésnap kissé elfajult, így barátom kérésének eleget téve az est második felében én álltam a disco pultban. Ez volt az a mérföldkő, mely után Bakai Mátyás munkát ajánlott, először a Rácsban, később pedig a sokak által a mai napig szentélyként emlegetett Fortunában.

2003 és 2011 között állandó péntek-szombati rezidens dj-je voltam a Dokk Cafe-nak, 2004 nyarától minden hétvégén a Dokk Beach-en pörgettem a lemezeket.
Az elmúlt kilenc év során megfordultam további olyan nívós klubokban, mint a Moulin Rouge, Studio, White Angel, Dokk Club, Prestige, Bed Beach, Club Cool - Debrecen, Dokk Beach - Debrecen.
2012 őszétől számos budapesti és vidéki klubban, valamint a Magyar DJ Válogatott tagjaként országszerte találkozhatunk.

Első „zeneszerzési” próbálkozásom 2000-re nyúlik vissza. Ekkor készült Brunner Zsolt és Schrank Doma közreműködésével a „Guitar Play” című maxi, mely a DJ Service gondozásában bakeliten látott napvilágot. 4 verzió, funkhouse stílusban, a remixekért köszönet Bárány Attilának és Bakis Jovánnak!

2002 nyarán elkészítettem a „Jól szól” című demo-t, mely – mint később kiderült – előfutára lett egy maxinak, egy video klippnek és egy meg nem jelent albumnak. Az „első magyar nyelvű latin hip-hop” lemez címe LATINO, melynek bemutatkozó kislemeze és videoklipje a SZOMBAT ESTE című dalból készült.
2014 februárjában megjelent a Night & Day című single album.

 

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/fatforty

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/djfatofficial

FatForty - Night & Day (Single)

FatForty
Night & Day (Single)
G-Music
2014

Elektronikus, Jazz

Dalok, lemezek 1

2014. február 26. 16:48

FatForty