mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Vastag Tamás

Vastag Tamás

A hazai eurovíziós versenyben tavaly egészen a döntőig, sőt, a top 4-ig menetelt a Fonogram-díjas Vastag Tamás. A színházi berkekben is tevékenykedő énekes ezúttal szeretné megismételni ezt a bravúrt. 2014-es, "Állj meg világ / Miss One Smile" című dalával Tomi a dalszerzésből is kivette a részét.

Vastag Tamás 1991. június 28-án született Veszprémben, Magyarországon. Van egy bátyja, Csaba, aki már letette névjegyét a magyar könnyűzenei iparban. Tamás úgy érzi, eddig bátyja árnyékában élt, és szeretné már megmutatni, hogy mit tud. A fiúnak egyedi és különleges hangja van, a bátyja pedig szeretné, ha sikereket érne el.
A 2010-es X-faktorba jelentkezett a testvérpár és az elődöntő során Tamás elkápráztatta a zsűrit. A középdöntőben végül továbbengedték, és bejutott a 12 legjobb énekes közé. A 2010. december 4.-i adásban a két Vastag testvér párbajozott, és Csaba jobbnak bizonyult, így Tominak kellett hazamennie.
A fiú karrierje azonnal elindult. A kiesést követően leszerződött Tabáni István és Varga Viktor menedzserével. Az RTL Klub támogatásával pedig megjelent első lemeze, az "Első X", amelyen az X-faktorban elhangzott dalai hallhatók. 2010 decembere óta folyamatosan jár fellépni a többi döntőssel. 2011 tavaszán jelent meg, első saját klipje, ami a 3x3 címet kapta. Nem sokkal ezután, leforgatta második videoklipjét, amit bátyjával Csabával közösen énekel. Tomi elindult a Dal című műsorban, ahol a döntőig jutott dalával.

 

 

Az előadó honlapja:

vastagtamas.hu

www.dalok.hu/vastagtamas

Az előadó Facebook oldala:

Vastag Tamás - Egy Biztos Hely (Single)

Vastag Tamás
Egy Biztos Hely (Single)
SMP
2014

Pop

Vastag Tamás - Állj Meg Világ (EP)

Vastag Tamás
Állj Meg Világ (EP)
Magneoton
2014

Pop

Vastag Tamás - Ne Hagyj Reményt (Single)

Vastag Tamás
Ne Hagyj Reményt (Single)
M-Prod Artist
2017

Pop

Dalok, lemezek 1

2014. január 30. 13:28

Vastag Tamás