mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Vastag Csaba

Vastag Csaba

Vastag Csaba, a 2010. évi televíziós tehetségkutató, az X – Faktor győztese 1982. február 11-én született. Igen sokoldalú művész, aki már fiatalon megismerkedett a zenével és az énekléssel. Hosszú ideig rock-zenekarok énekese volt, akikkel Európa számos országát bejárta.

11 éves korától akrobatikus rock and rollt táncolt. Ennek során figyeltek fel rá a Veszprémi Petőfi Színház vezetői, akik meghívására hét évet töltött el a társulatban. A Hair előadása során ismerkedett meg az ott vendégszereplő Mészáros Árpád Zsolttal (MÁZS), akivel a mai napig jó barátságot ápol. Szerepet kapott az RTL Klub “Barátok közt” c. sorozatában is.

Közel két évig a RapSzínHáz társulatának a tagja volt, amelyet a “Popdaráló” című műsor miatt kellett abbahagynia. Énekelt a Black Eyed Peas-zel, mely feladatra a Hooligans választotta ki.


A széleskörű népszerűséget számára 2010-ben az X – Faktor hozta meg, ahová a testvérével, Tomival együtt jelentkezett. A több hónapos versenyt 2010 decemberében Csaba nyerte meg, Tomi pedig az 5. lett. A győzelem óta alaposan felpörgött az élete; azóta itthon, valamint a környező országokban is fellépésről-fellépésre jár.


Kiadta az első és a második X – Faktoros CD-jét, amelyek rövid idő alatt háromszoros platina, illetve arany lemezek lettek. Elkészült két klipje, a “Már tudom”, illetve a testvérével közösen készített ” Őrizd az álmod”.
Mindkét dal a megjelenése óta a rádióadók kedvelt száma, a szavazási listákon előkelő helyen szerepel. 2012-ben pedig elnyerte az “Év Legjobb Magyar Dala” címet.

Ebben az évben újabb dallal jelentkezett ” A szerelem vándora” címmel.


Számos rangos díjat nyert, köztük 2011-ben a Bravo Otto szavazáson a legjobb férfi előadó díját, 2012-ben pedig a Transilvanian Music Award közönségszavazatokon alapuló versenyén a legjobb férfi előadó díján kívül az ” Őrizd az álmod”-ért öccsével, Tomival együtt a legjobb videoklip díját is megkapta. A Joy magazin szavazásán az Álompasi címet, az NL Café Top 100 Magyar Férfi versenyében az első helyet szerezte meg.

2012-ben Ő lett a Fonogram Közönségdíjasa, az Év Énekese kategóriában.

Állandó szereplője a Veszprémi Petőfi Színház “SingSingSing” c. előadásainak. Az ország egyik legnívósabb színházában, a Madách Színházban megkapta a “József és a színes szélesvásznú álomkabát” című darabban a Fáraó szerepét, amelyet azóta is telt házas előadásokon játszik.


A művészeti tevékenységen túlmenően fontos feladatának tekinti a hátrányos helyzetben lévők támogatását, számos jótékonysági akcióban vesz részt.

 

Az előadó honlapja:

vastagcsaba.hu

www.dalok.hu/vastagcsaba

Az előadó Facebook oldala:

Vastag Csaba - Conecto

Vastag Csaba
Conecto
Magneoton
2013

Pop

Vastag Csaba - Gyere Haza (Single)

Vastag Csaba
Gyere Haza (Single)
Magneoton
2016

Pop

Vastag Csaba - Bátorság (Remix)

Vastag Csaba
Bátorság (Remix)
Rtalent Média Produkció 2018
2018

Pop

Vastag Csaba - Bátorság (Single)

Vastag Csaba
Bátorság (Single)
Rtalent Média Produkció 2018
2018

Pop

Vastag Csaba - Don't Let Me Down (Single)

Vastag Csaba
Don't Let Me Down (Single)
Rtalent Média Produkció 2018
2018

Rock

Vastag Csaba - Szó Nélkül (Single)

Vastag Csaba
Szó Nélkül (Single)
Rtalent Média Produkció 2018
2018

Rock

Vastag Csaba - Palimadár (Feat. Burai Krisztián) (Single)

Vastag Csaba
Palimadár (Feat. Burai Krisztián) (Single)
Rtalent Média Produkció 2018
2018

R&B

Dalok, lemezek 1

2013. december 18. 15:47

Vastag Csaba