mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Random Trip

Random Trip

A Random Trip egy improvizatív koncertsorozat - egy izgalmas zenei utazás korlátok és megkötések nélkül a legjobb hazai over/underground zenészekkel.

A 2009-ben indult klubest vezéregyéniségei Delov Jávor, a Turbo dobosa, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél hétről-hétre az A38 Hajón, ill. alkalmanként vidéki klubok, fesztiválok színpadán. A határtalan jammelés során a közönség részese lehet a vegytiszta, minőségi zene születésének, ahol a jól ismert zenei stílusokat (funk, soul, disco, hip-hop, drum'n'bass, nu jazz, rock’n’roll stb.) a zenészek teljesen random módon ötvözik.

A Random Tripen rendszeresen fellépnek a hazai Brains, Akkezdet Phiai, Carbonfools, Supernem, United, Hősök, Fábián Juli & Zoohacker, Irie Maffia és a Quimby tagjai, többek között. 
Külföldi fellépőket tekintve olyan nagy nevű zenészeket üdvözölhettünk már színpadunkon mint Peter Legath (Count Basic), Brandon Fields (Tower of Power, George Benson, Dave Weckl Band, etc.), Schradinova /NL/, Timo Lassy (Five Corners Quintet), BigJohn Whitfield /USA-A/ vagy épp iLLspokinn /USA/, sőt, meglepetésvendégként Dub FX /AUS/ is megfordult már nálunk.
 

Az előadó honlapja:

randomtrip.hu

www.dalok.hu/randomtrip

Az előadó Facebook oldala:

Random Trip - Szeretem A Reggelt (Feat. Tóth Vera & Wolfie) (Single)

Random Trip
Szeretem A Reggelt (Feat. Tóth Vera & Wolfie) (Single)
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2015

Pop

Random Trip - Free (Feat. Fábián Juli & Wolfie) (Single)

Random Trip
Free (Feat. Fábián Juli & Wolfie) (Single)
AM:PM Music
2016

Elektronikus, Pop

Random Trip - Zenehíd

Random Trip
Zenehíd
AM:PM Music
2017

Alternatív, Elektronikus, Hip Hop, Jazz, Pop, R&B, Rock, Világzene

Dalok, lemezek 1

2016. március 26. 19:32

Random Trip