mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
NO!END

NO!END

A No!End formációt 2009-ben alapította JoeNathan (Kelemen József) és Wire (Tóth Gábor), akit Guy Gábor néven is ismerhetünk. A DJ duót a produceri munkák során Dave Marin (Nagy Dávid) egészíti ki, akivel közösen 2010-ben és 2011-ben is jelölve lettek az év produceri díjára.

Koprodukcióik is rendkívül sikeresek és népszerűek. Erre jó példa a Janicsák Veca felkérésére a Most múlik pontosan című remix vagy a Lauer és Canard Sunworshippers remix. Ezen felül több ízben dolgoztak együtt Király Viktorral, akivel a Solora készítettek club és pop remixeket, amik fantasztikus 35 ezres példányszámban keltek el. Nehéz egy stílusba sorolni az általuk játszott zenéket, ugyanis sokfajta stíluselemekből keverik össze. Mindenképpen mainstream house, ami állandóan keveredik aktuális, illetve általuk preferált stílusjegyekkel mint például a vocal-, club-, tech-, progressive-, dance-, electro-, és deep-house.

A teltházas bulik jórészét állandó, több mint 7000-es rajongótábora biztosítja, akik mindenhová elkísérik kedvenceiket de a zeneszeretőknek mindig akad hely fellépéseiken. Ahogy mondani szokás sok house kedvelő kis helyen is elfér.

Az előadó honlapja:

hu-hu.facebook.com/noendmusic

www.dalok.hu/noend

Az előadó Facebook oldala:

NO!END - In Love With (Maxi Single)

NO!END
In Love With (Maxi Single)
G-Music
2015

Elektronikus

Dalok, lemezek 1

2013. május 23. 14:54

NO!END & Metzker Viktória Feat. Dukai Regina