mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Csemer Boglárka (Boggie)

Csemer Boglárka (Boggie)

Boglárka már több mint három éve kápráztatja el közönségét. Énekelt már többek között a Sziget Fesztiválon, a Budapest Jazz Clubban rendszeresen és a MÜPA-ban is, de vidéki klub és bár közönsége is ismeri már, milyen érzés, amikor Boglárka hangja elbűvöli őket.
Boglárka zenekarával egy olyan zenei világot képvisel és mutat meg, mely ritka a magyar előadók körében. A zenekar könnyedén mozog mind a jazz, mind a pop világában, de legfőképp annak határmezsgyéjén. A fiatal szerzőpáros olyan dalokat alkotott, melyeket napok múlva is magunkban dúdolunk még, tartalmában, zeneileg pedig nagyfokú igényességet képvisel. Boglárka a maga kisugárzásával, franciás bájával, csengő hangjával, valamennyi dalával egy érzelmekkel, gondolatokkal teli világba kalauzol bennünket.
Boglárka karrierjét eddig több fordulópont is meghatározta: együttműködése Sebestyén Áron zongoristával a Csillag születik című tehetségkutató műsorban, az első saját szerzemények megszületése, a Jazzy Dalverseny Magyar Jazz Szövetségének különdíja, a Francia Intézet meghívása az Országos Sanzonverseny zsűrijébe 2012 és 2013-ban is.
2012-ben kezdődik az együttműködése az egyik legnagyobb független magyar kiadóval, a Tom-Tom Records-zal. Ebben az évben új dalokkal, saját szerzeményekkel, új köntösben, Boggie néven folytatta tovább művészi munkáját; a változtatás új sikereket is hozott: rögtön két külföldi fellépés lehetőségét. Először nyár elején Frankfurtban várták tárt karokkal a Light&Buildings kiállítás szervezői, majd Párizs egyik leghíresebb jazzklubja, a Sunset&Sunside választotta Boggie-t új felfedezettjei közé. 2013 elején pedig egy újabb külföldi megkeresésnek tesz eleget az énekesnő, a bécsi Pilvax Jazz Club meghívásának.
Első önálló lemeze Boggie címmel, 2013 tavaszán jelent meg. Ismerd meg Boggie-t élőkoncertjeinek varázsa által, és fedezd fel a kortárs pop zene és sanzonok egészen unikális formáját saját dalain keresztül.
 

Az előadó honlapja:

www.boggieofficial.com

www.dalok.hu/csemerboglarkaboggie

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/BoggieOfficial

Csemer Boglárka (Boggie) - Boggie

Csemer Boglárka (Boggie)
Boggie
Tom-Tom Records
2013

Jazz, Pop

Csemer Boglárka (Boggie) - All Is One Is All

Csemer Boglárka (Boggie)
All Is One Is All
Tom-Tom Records
2014

Pop, Világzene

Csemer Boglárka (Boggie) - Szeretem Őt (Maxi Single)

Csemer Boglárka (Boggie)
Szeretem Őt (Maxi Single)
Tom-Tom Records
2016

Pop

Dalok, lemezek 1

2013. május 08. 12:37

Csemer Boglárka