mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
DJ Antoine

DJ Antoine

A svájci származású DJ Antoine számára 2006-ban jött el a nagy áttörés a “DJ Antoine – Live In Moscow” című albummal és róla a kislemezzel, a “This Time”-mal. Hamarosan különböző bulik következtek New Yorktól kezdve Montrealon és Bangkokon át egészen Oslo-ig, és tavaly végre nálunk, Budapesten is tiszteletét tette egy fergeteges partit adva a Studio-ban.

A stúdióban régi partnerével és cimborájával, Mad Markkal karöltve veszik fel a dalokat és többek között olyan neves művészeknek is készítenek remixeket, mint Mary J. Blige, P. Diddy, Pitbull, Cindy Lauper vagy Ivana Trump. 2010-ben DJ Antoine készített dalokat Timatinak, Snoop Doggnak és Bob Sinclairnek is.

Nem sokkal később pedig elérkezett az eddigi legnagyobb siker, melyet a hazai rádiók is megállás nélküli rotációban játszottak, a “Welcome To St. Tropez” Timatival és Kalennával. Innentől kezdve aztán nem volt megállás és a magyar rajongókat is végleg meghódította “Welcome to DJ Antoine” című lemezével. A második kislemez a “Ma Chérie” szintén a tavalyi év bombaslágere volt a rádiókban.

Mindezek után nem meglepetés, hogy a legújabb lemez, a “Sky Is The Limit” egy szintén fantasztikus összeállítás lett, amely hemzseg a jobbnál jobb partihimnuszoktól és vagány beatektől!
 

Az előadó honlapja:

www.djantoine.com

www.dalok.hu/djantoine

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/DJAntoine

DJ Antoine - House Party (Vs. Mad Mark Feat. B-Case & U-Jean)

DJ Antoine
House Party (Vs. Mad Mark Feat. B-Case & U-Jean)
Kontor Records / Elephant House
2013

Pop

DJ Antoine - Sky Is The Limit / part2

DJ Antoine
Sky Is The Limit / part2
Magneoton
2013

Pop

DJ Antoine - Sky Is The Limit / part1

DJ Antoine
Sky Is The Limit / part1
Magneoton
2013

Pop

DJ Antoine - Light It Up (Maxi Single)

DJ Antoine
Light It Up (Maxi Single)
Elephant House / Kontor Records
2014

Pop

Dalok, lemezek 1

2013. március 14. 15:35

DJ Antoine