mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Goldhand

Goldhand

Goldhand, polgári nevén Klujber Imre 1979-ben született Budapesten. Magyarországegyik vezető lemezlovasa, valamint kiváló producer és zeneszerző.

Érdeklődése a zene iránt már fiatal korában megmutatkozott, 10 évesen autodidakta módon tanult meg mixelni. Első munkáját 1995-ben kapta, amikor is a dömsödi Joker Club házigazdája lett. Négy évvel később Zánkán, 111 egymást követő éjszaka szórakoztatta a közönséget este 7-től reggel 6-ig és a nyár végén megvásárolta aranyozott Technics lemezjátszóit, aminek hatására felvette a Goldhand művésznevet.

A következő években számtalan nagynevű fővárosi és vidéki klubba hívták zenélni, a Kepi Blanc-ban, a pilisvörösvári Ásvány Discoban, a Paradisoban és a veszprémi Happy Day-ben pedig a házigazda szerepét is betöltötte. Az ezredforduló után Magyarország első kereskedelmi csatorna által főműsoridőben sugárzott valóság showjának, a Bárnak a hivatalos dj-jelett. Ekkor már Budapest legnagyobb klubjának, a P3-nak a rezidenseként tevékenykedett. 2003-ban átigazolt a szintén fővárosi Kaméleon klubba. 2005-ben a Bomba hivatalos tour dj-je lett, ezáltal szinte az összes neves vidéki klubban megfordult. A következő nyarat a siófoki Flörtben töltötte, ahol olyan nevekkel zenélt együtt, mint Tomcraft, Starsplashvagy ATB. 2007 őszén pedig ismét Budapesten tűnt fel, mint a felkapott B7klub egyik tulajdonosa és házigazdája. A belvárosi szórakozóhely ekkor élte fénykorát a 90-es évek dancefloor zenéivel. 2 év után megvált a klubtól és a Sláger Teraszon mutatta meg milyen az a Roxbury életérzés.

2010 hatalmas áttörést hozott az ekkor már ismert lemezlovasnak. Magyarország vezető szórakozóhelyei kínáltak neki állandó fellépési lehetőséget. A White Angel, a Dokk Club, a Moulin Rouge és a Club Prestige rezidense lett és ismét visszatért a vocal house-hoz. Karrierje fénysebesen kezdett felfelé ívelni. Feldolgozta Tiesto és Kane nagysikerű slágerét, a Rain down on me című számot, melyhez 2011 tavaszán elkészült az első videoklip is, melyet a legjobb rotációkban játszották a zenei csatornák. 2011 nyarára pedig megkapta a budapesti és a debreceni Bed Beach rezidenciáját is, valamint a Radio Face főműsoridős, szombat esti műsorvezetőjének választották. Ekkor már olyan nevekkel zenélt együtt, mint Chris Lake, Mark Knight és Dj Antoine és az ország legkeresettebb lemezlovasai között tartották számon.

Jelenleg saját műsora van a több mint egymillió háztartásban jelenlevő Music Channel televízióban, a főváros legjobb klubjainak vezető lemezlovasa és 2012 májusában jelent meg legújabb zenéje, Stay címmel, ami a kritikusoknak is elnyerte tetszését és hatalmas sikert jósolnak neki.
 

Az előadó honlapja:

www.goldhand.hu

www.dalok.hu/goldhand

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/goldhand.dj

Goldhand - Saved Me (With Nigel Stately) (Maxi Single)

Goldhand
Saved Me (With Nigel Stately) (Maxi Single)
G-Music
2015

Elektronikus

Goldhand - Believe In Me (Feat. Goldsound) (Maxi Single)

Goldhand
Believe In Me (Feat. Goldsound) (Maxi Single)
Magneoton
2018

Elektronikus

Goldhand - Hold Me Down (Maxi Single)

Goldhand
Hold Me Down (Maxi Single)
Elephant House
2018

Elektronikus

Goldhand - Altass El (Maxi Single)

Goldhand
Altass El (Maxi Single)
Elephant House
2019

Elektronikus

Dalok, lemezek 1

2013. január 24. 14:01

Goldhand