mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
DJ Wallas

DJ Wallas

1974 július 6.-án Valastyán Mihály Péter néven láttam meg a napvilágot Szeghalmon! 14 évesen kezdtem megismerkedni a dj szakma alapjaival. Zenéket gyűjtögettem, rá egy évre mint iskolarádiós kerültem közel a keverőpulthoz.
1993 óta büszkélkedhetek lemezbemutató működési engedélyemmel. Lemezlovasi pályafutásom először a kisebb diszkókban indult el, majd felgyorsultak az események. A hatalmas lépcsőn végigmenve eljutottam a legnagyobb szórakozóhelyekre. Zenélési tudásom egyedi stílust adott nekem, így fokozatosan felfigyelt rám a szakma.
1999 nagy fordulópont az életemben, hiszen felkértek a Club - Silver csütörtöki rezidensének ( ezekre a bulikra, minden héten 1500 - 2000 ember jött össze ). Magam alkítottam ki és át a diszkó zenei vonalát. Innentől kezdve a kisebb és nagyobb klubarcok körében elismerést vívtam ki.
2003 - ban megnyitotta kapuit Kecskeméten a Red Colt Garden, amelynek már nemcsak a dj-je, hanem a promótere is lettem. A mai napig forgatom itt a korongokat.

2005 és 2006 nyarán Magyarország egyik legnagyobb klubjának, a Flörtnek voltam a házigazdája. A turizmus legkedveltebb helye Siófokon, ahol folyamatosan modern tánczene szól. Emellet rengeteg helyen szórakoztatom a fiatal közönséget. Nagyon jó bulik voltak ezek és úgy gondolom lesznek is.
A Club - Silver 2004-ben bezárt, hiszen új szokások alakultak ki a magyar szórakozási kultúrában. Teljesen átalakulva, megszépülve, Club - Jamaica néven nyitott újra, ahol rengeteg magyar-, és külföldi sztárral együtt pakolgatom a lemezeket.
2004 szeptemberétől, a hartai GlassHouse pénteki házigazdája lettem, ahol a zenei ízlésem teljesen összeforrott a közönségével! Fantasztikus 4 évet töltöttem itt! Teljes erőbedobással és lelkesedéssel vágtam neki a buliknak péntekenként. Ezekről az estékről is sokat tudnék mesélni, de majd egyszer...
2005-ben Wallas - Records néven lemezboltot nyitottam, ahol kiszolgálom a magyar sztár dj - ket ugyanúgy, mint a fiatal feltörekvő tehetségeket. A boltom, Kecskeméten az Izsáki úton található, a Jamaica diszkó mellett az emeleten.

2006 közepén elkészítettem Eddie Amador Rise című zenéjének egy bootleg-ét, amely Angliában bakelit-lemezen is megjelent!
2007-ben elkészült első kislemezem a Flamemakers-sel, Elektro Funk címmel, amelynek Hamvai P.G., Dj Miller, P&F, Phobos Inc és Dj Gergelyfi, valamint Chris Lawyer és Thomy készítettek fantasztikus remixeket! Hosszú keresés után rátaláltam a nekem megfelelő legjobb női hangra, Adri személyében. A dal nagy siker lett a magyar és külföldi zenei listákon. Ehhez kapcsolódóan elkészítettem első videoklippemet az Akrobat Dance School MAX-os táncosainak segítségével. Két rádióban dolgozom, három nagyon jó barátommal. Hétfő esténként a Gong-Rádióban Dj Kincsessel és Dj Dragon "S"-sel, a Ritmus-bárban mixeljük a jobbnál-jobb zenéket. Dj Kincsessel közös remixünket is elkészítettük, Elektrofunk vs. Te vagy a Fény címmel. A kedd estéket pedig 19 órától Kiskunfélegyházán töltöm a Sirius-Rádióban, ahol Basics Zolival terjesztem az "igét"!
Elkészítettük Adrival második közös zenénket, a Help Me-t. A mai napig a Club Jamaica rezidense és promótere vagyok, de rengeteg felkérésnek teszek eleget az ország (szerintem) legjobb klubjaiban! Ezek közé sorolom Pásztón, a Club-Miamit, Kisteleken a Club-Expresszót, Szombathelyen a Romkertet, Szarvason a Club-Aztekot és még sorolhatnám...
 

Az előadó honlapja:

www.djwallas.hu

www.dalok.hu/djwallas

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/djwallas

Dj Wallas & Gabriel B & Eric Morph 1

2012. október 05. 15:14

Dj Wallas & Gabriel B & Eric Morph