mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
P.O.T.

P.O.T.

P.O.T. – Perfect Opportunity
A P.O.T. ( Perfect Opportunity) zenekar 2000 nyarán alakult Budapesten. Zenéjében a grunge és a modern metál zenei műfajait ötvözi angol és magyar nyelven.
2000. december 1.-én került sor első koncertjükre az AIDS Elleni Világnap alkalmából.
2001. márciusában készítették el első- öt számot tartalmazó- demo felvételüket, amelynek anyagával megkezdődtek a koncertek. Az év folyamán további demo anyagok készültek, egyre jobb minőségben.
2002. március 31-én az Almássy téri Szabadidő Központban rendezett Nu-Metal Tehetségkutató Fesztiválon a 6. helyezést érték el számos induló közül.
2002-ben lehetőséget kaptak bemutatkozni a Sziget Fesztivál Viva Talentum Színpadán.
2003-ban a mezőtúri Wanted Fesztivál Tehetségkutató rendezvényén a P.O.T zenekar elnyerte az első helyezést és a különdíjat egyaránt. Ezután a médiában is lehetőséget kaptak bemutatkozásra. A Viva tv, Zenészmagazin, Wan2 magazin valamint rádió és internetes rádiók keretében.
2004-ben folytatták demoik készítését, és ez év nyarán, már „nagyszínpados” vendégként szerepeltek a Wanted Fesztiválon és az EFOTT rendezvényen. Többször nyílt lehetőségük elismert zenekarok társaságában fellépni, mint pl. a Tankcsapda országos turnéján, ami bizonyítja színpadi teljesítményük színvonalát.
2005 A zenekar tagjai az eltelt évek alatt több zenei projektben is részt vettek (felsorolva a tagok nevei alatt). Erre az évre már teljes erőbedobással készültek. A tavaszi koncertezés közben feszített tempóban folytak az első, hivatalos nagylemez felvételei, aminek megjelenése az év második felében várható. Nyáron ismét felállhatott a zenekar a WAN2 fesztivál Nagyszínpadára! Továbbá megtalálhatóak voltak a Hegyalja és a Sziget fesztiválokon is. Az év hátralévő részére sok koncertet terveznek a srácok és igyekeznek minél több helyre eljutni, oda is, ahol eddig még nem jártak!
2006 Megjelent a zenekar első lemeze a BHBmusic kiadásában 9 címmel. És a történet folytatódik...
Akik ma egyeségben alkotják a Perfect Opportunity-t:
Tanka Balázs - ének
-FreshFabrik
-Any1
Gyáni Milán - gitár
-RAD
-Nymphea
-Any1
Lukács Mátyás - basszusgitár
-Hypertér
Pintér Zsolt - dob
-Light Feeling
-Kraft
-BooBoo's Punch

Az előadó honlapja:

www.pot.hu

www.dalok.hu/pot

Az előadó Facebook oldala:

P.O.T. - 9

P.O.T.
9
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2005

Rock

P.O.T. Értsd ahogy kell 9 2005
Dalok, lemezek 1

2009. április 17. 14:15

P.O.T.