mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Twister

Twister

2007-ben Szávai Gergő /Gery/, alapította a budapesti rock zenekart. Először Ónodi Jozsef /Joci/ csatlakozott, mint basszusgitáros, majd Siska Fercsi dobos, és végül Kovács Attila énekes. Abban az évben elkészítették első demojukat, amin 3 szám hallható. 2008-ban megkezdődtek a koncertek kisebb klubokban. Első komolyabb változás 2008 tavaszán következett be, mikor Siska Fercsi helyére Teleki Levente került.
Egyre több koncert következett, és egyre több meghívás is. 2009 elején egy mini turné keretében 1 hetet Liptódon töltött a zenekar, amit egy babarci nagy sikerű koncerttel fejezett be. Ezután elkészült a második, 5 dalt tartalmazó demo felvétele, melyet ismét egy tagcsere követett, mégpedig az énekes poszton.
2010 legelején Pető Tamás/TST Tribute/ is csatlakozott a zenekarhoz, mint vendég zenész, hogy erősítse a gitáros és énekesi posztokat. Az együttműködés olyan jól sikerült, hogy Tamás a Twister oszlopost tagjává vált.
2010-ben a zenekar bejárta szinte az egész országot. Felléptek Győrben, Miskolcon, Békéscsabán, Dunaújvárosban és Kaposváron is. Lehetőséget kaptak a Szeptemberfeszten és a Káosz fesztiválon is.
2011-ben nagy erőkkel álltak neki a lemezmunkálatoknak, hiszen az első Twister lemez a Hammer mellékleteként fog megjelenni 2011 nyarán.
 

Az előadó honlapja:

www.twistermusic.hu

www.dalok.hu/twister

Az előadó Facebook oldala:

Twister - Az Ördög Lánya

Twister
Az Ördög Lánya
NAIL Records
2011

Metal, Rock

Twister - Insight (EP)

Twister
Insight (EP)
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2012

Metal, Rock

Twister - Duplacsavar

Twister
Duplacsavar
NAIL Records
2013

Metal

Twister - Utak Nélkül

Twister
Utak Nélkül
NAIL Records
2016

Metal

Dalok, lemezek 1

2012. július 24. 17:01

Twister