mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Betti

Betti

Karcagi születésű vagyok, de jó ideje élek már Budapesten.
A zene szeretetét szüleimtől örököltem, valamint néhány, számomra komoly értékrenddel bíró művész életrajzából merítettem erőt ahhoz, hogy az igazi célokat szem előtt tartva kifejlesszem azt a kitartást, és küzdőszellemet, amelyre szükség van ezen a pályán.
Őszintén hiszem, hogy utunk során számtalan segítséget kapunk ilyen, vagy olyan formában, és ha van hozzá szemünk, hogy ezeket észrevegyük, akkor nagyban megkönnyíthetik az életünket.
Minden tanáromtól, és mentoromtól rengeteget tanultam, és tanulok a mai napig.
A komoly eredmények abban az időben kezdtek megmutatkozni, amikor Szekeres Adrienhez jártam tanulni. Sokat köszönhetek Bódi L. Dávidnak, Marton Ágnesnek és Felber Gabriellának is.

Egy kábelcsatorna énekversenyén való részvétel során találkoztam Szűcs Balázzsal, aki még a verseny vége előtt felkínálta nekem a lemezszerződés lehetőségét, amit természetesen örömmel fogadtam el.
A kreatív munkát többnyire hárman végeztük, Ember Péterrel, aki egy igen tehetséges zeneszerző, valamint, az énekverseny során a felkészülésben segédkező Maka Zsolt zenésztársam is hozzájárult szakmai ötleteivel és tanácsaival.
A dalok egy színes, érzékeny, életszerető lány gondolatait, érzéseit közvetítik, azt is mondhatnánk, a stúdiómunkálatok idején megélt érzelmek, gondolatok köszönnek vissza a dalokban. Így a felvételekhez én is hozzátettem a magam kreatív elképzeléseit, ez gyakran megmutatkozik a vokál szerkezetekben, vagy akár a szövegekben is.
A stúdiómunka végeztével sem szűnt meg zenészkollégámmal a munkakapcsolat, hisz azóta létrehoztunk egy zenekart, amellyel akár élőben is bemutatkozhatom a közönség előtt.
Bízom benne, hogy rövidesen minél több embernek okozhatok örömet a zenével, szerencsére a bíztató és lelkes visszajelzések azt sugallják, jó úton járok…
 

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/betti

Az előadó Facebook oldala:

Betti  - Álom

Betti
Álom
Producer's
2011

Pop

Betti  - Lélegezz Velem

Betti
Lélegezz Velem
HungaroSound
2019

Pop

Dalok, lemezek 1

2012. január 27. 14:42

Betti