mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Németh Gábor Project

Németh Gábor Project

Németh Gábor Project 2000-ben alakult nemzetközi színvonalon játszó magyar és külföldi zenészekből.

A project alapítója Németh Gábor, közismert dobos és zeneszerző. Harminc év szakmai múlttal, számtalan zenekar tagjaként láthattuk, és sok száz lemezen hallhattuk.
Zenekarai: Theátrum, Deák Big-Band, Apostol, Skorpio, LGT, Dinamit, P.Mobil, Beatrice, Bikini, Kormorán, Art Reaktor, Crack Orchestra stb.

A Project az elmúlt években több nagysikerű koncertet adott, többek között (több alkalommal) a Sziget Fesztivál nagyszínpadán is.
 
2004 januárban jelent meg "Könnyű lépések" címmel a Németh Gábor Project első nagylemeze, mely egyben Németh Gábor első szerzői lemeze is. Az album lemezbemutató koncertjére 2004. február 13-án került sor a Petőfi Csarnokban, nagy sikert aratva. Elementáris zene, mely ötvözi a funky, a rock és a jazz zenei világát.

Az előadáson a Project állandó tagjai mellett közreműködött a Budapest Jazz Orchestra fúvós szekciója is, mely együttes hangzásával és látványával még erőteljesebbé és izgalmasabbá tette a műsort. Egyszerre 26 zenész a színpadon! Ez a fúzió olyan sikeresnek bizonyult, hogy a jövőben - ahol erre lehetőség nyílik - újra ebben az összeállításban is játszani fogják ezt a zenei anyagot

Az előadó honlapja:

www.nemethgabor.com

www.dalok.hu/nemethgaborproject

Az előadó Facebook oldala:

Németh Gábor Project - Könnyű Lépések

Németh Gábor Project
Könnyű Lépések
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2003

Jazz

Németh Gábor Project - Fehér Színek

Németh Gábor Project
Fehér Színek
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2005

Jazz

Dalok, lemezek 1

2009. április 17. 14:02

Németh Gábor Project