mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Sophistic

Sophistic

Az idei év januárja óta ismételten létezik a magyar könnyűzenében lánycsapat! A Sophistic ráadásul nem akármilyen sikert tudhat magáénak kis hazánkban, ugyanis a VIVA Chart Show 10. heti listáján debütált a csapat!
A Sophistic nevű hölgytriót Amina, Patsy és Noa alkotja, akik angol nyelven éneklik saját dalaikat egyre nagyobb sikerrel. A Song of the Year amerikai dalversenyen a "Tears of Millions" című szerzeményükkel 16 000 popdal közül végeztek az első ötben.
Magyarországon a Jazzy rádió országos dalversenyén a második helyet sikerült megszerezniük "Keep the Fire in" című dalukkal, míg Patsy a legjobb énekesnőnek járó különdíjat is megkapta.
 

Jelenleg a Music Mix, a 1Music Channel és a VIVA televízió játssza a "Tears of Millions" című dalból készült videoklipjüket, melynek érdekessége, hogy Magyarországon először aktív 3D-ben készült el, A 3D verzió számos külföldi technológiai versenyen vesz részt.
Az élő produkciól már nagyon sok helyen bizonyította, hogy helye van a magyarországi zenei palettán. A budapesti Felvonulási téren adtak nagy sikerű koncertet az Aprpil Projecttel, melynek koreográfusa Szabó Tomi (Bad Boys). Egy pár hely a teljesség igénye nélkül: Alterego –Budapest, Club Seven-Nyíregyháza, Pandúr Bál-Pécs, Samsung Zöld Fesztivál-Budapest, Dokk Café-Budapest, Symbol-Budapest, Club VIP-Veszprém, Mecsekpölöskei falunapok, Soho Dance Club- Pécs, Captan Morgan Bulihajó – Siófok.

Több országos és regionális rádió többek között a Neo FM, Rádió Corvinus Rádió - Sopron, Focus - Salgótarján, Gong Rádió - Kecskemét, Stúdió Zalaegerszeg, Rádió Plusz - Derecske, Rádió Plusz - Berettyóújfalu, Rádió Plusz - Szeged, Sztár FM - Miskolc, Rádió Eger, Kapos Rádió - Kaposvár, Nyugat Rádió - Szombathely, Nap Rádió - Sopron, Rádió Ice - Makó, Rádió 24 - Dunaújváros, Rádió Weekend – Tótkomlós. Aktív Rádió – Pécs, stb. játssza már rotációban a dalt, és folyamatosan bővül a lista.
A Neo FM Magyar Hangok című műsora bemutatkozó interjút készített, további közös kampányokat készítünk velük elő. Interjút adtunk többek között a Nap rádiónak, a Sunshine rádiónak, a Rádió Plusz szegedi stúdiójának (6 rádió veszi át az interjút), a Szentesi rádiónak, valamint 2 órás élő interjút készít velünk a Fezen rádió, Kecskemétre látogatunk a Gong rádióhoz, valamint Pécsre az Aktív rádióhoz, utoljára a Rádió 17-nek adtunk élő interjút.
 

A 1Music Channel bemutatkozó interjút készített velünk, a TV2 Aktív című műsorában részleteket sugároztak a fent említett koncertről, országos médiakörutunkon interjút készített velünk a Nyíregyházi, a Szegedi, és Pécsi TV. A Sotry4 – Napi sztoriban is hírt adtak rólunk, a Klikk Tv-ben folyamatosan nézhetnek és hallgatnak rólunk.
Az írott sajtónál is folyamatosak a megjelenések az OKÉ magazinban, valamint a Sikeres Nők Magazinban júniusban jelenik meg rólunk 2 oldalas cikk. Fotósorozat készítettek az Adidas támogatásával! Az interneten a Zene.hu ad folyamatosan híreket rólunk!.

A magyar könnyűzenei életben egy újabb egyedül álló produkcióval jelentkezik a SOPHISTIC! Amy Stewart 1979-ben debütált dalát a világhírű „Knock on Wood című nótát dolgozták fel. A sikert nem bízták a véletlenre, a 2011-es hangzást a Karmatronic csapata garantálja és a lányok fantasztikus énekhangja teszi egyedülállóvá a hazai és a nemzetközi pop piacon.

Az új nyári slágerükből, júliusban készül a videoklip - Knock on wood címmel! Amy Stewart 1979-ben debütált dalát a világhírű „Knock on Wood című nótát dolgoztuk fel. A sikert nem bíztuk a véletlenre a 2011-es hangzást a Karmatronic csapata garantálja és a lányok fantasztikus énekhangja teszi egyedülállóvá a hazai és a nemzetközi pop piacon.
 

2011. őszén egy igazi csemegével, egy magyar nyelvű dallal, a „Jó OK!”-val kedveskednek a lányok a hazai közönségnek, mellyel egészen biztos, hogy a honi férfiak szíve közepébe találnak. A dal szerzője a Karmatronic-ból ismert Krajcár Péter, aki ezúttal egy trendi pop zenét írt, amely ragyogóan kifejezi a lányok fiatalos, játékos és szexis karakterét.

 

Az előadó honlapja:

www.sophistic.eu

www.dalok.hu/sophistic

Az előadó Facebook oldala:

Sophistic - Tear Of Millions

Sophistic
Tear Of Millions
Sophistic Produkciós Kft.
2011

Pop

Sophistic Tears of Millions Tear Of Millions 2011
Sophistic - Jó OK! Sophistic - Jó OK!
2011. november 02. 09:26

Most egy igazi csemegével, egy magyar nyelvű dallal, a „Jó OK!”-val kedveskednek a lányok a hazai közönségnek, mellyel egészen biztos, hogy a honi

tovább >>
Készül a magyar dal!:)
2011. július 20. 10:06

A három hölgy eddig angolul mutatta meg elképesztő tehetségét és színpadra termetségét, de nyár közepén ismét stúdióba vonulnak hogy anyanyelvükön,

tovább >>
Knock on wood Knock on wood
2011. július 20. 10:03

A magyar könnyűzenei életben egy újabb egyedül álló produkcióval jelentkezik a SOPHISTIC! Amy Stewart 1979-ben debütált dalát a világhírű „Knock on

tovább >>