mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Majka

Majka

Majoros Péter az RTL klub Való Világ című valóságshow-ban tűnt fel, majd műsorvezetőként, színészként ésDopeman segítségével rapperként folytatta pályafutását.
A valóságshow-ban találkozott először Dopemannel, és a show után közös lemezt készítettek. Így Majka 2003-ban tagja lett Dopeman bandájának, a La Mafia Familának, és Dopeman irányításával Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza. [forrás?] Az albumról két kislemez jelent meg: a Kiszavazó show és a Dopemannel készült Dolgok című dalokból.
2004-ben jelent meg Majka (már Dopeman nélkül) második albuma Történt ami történt címmel. Az albumról négy kislemez jelent meg: a Történt, ami történt, a Bom Chicka Wah Wah, a Tysonnal készült Tündi Bündi és a Mondd, ami fáj című dalokból, amelyért VIVA Comet díjat is kapott a legjobb videoklip kategóriában.
2007-ben jelent meg harmadik albuma Húz a szívem haza címmel legújabb albuma. Az albumról eddig három kislemez jelent meg. Az első a Csak méregcímű dalból készült. 2008-ban jelent meg a második kislemez, ami egy régi Pokolgép szám, az Ítélet helyett feldolgozása, melyben közreműködik Tyson,Pápai Joci és Game.
2009-ben jelent meg az album harmadik kislemeze az Érezd című dalból, melyben ismét Pápai Jocival rappel. A dalhoz készült videoklip Majka elsőgreenbox technikával készült klipje.

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/majka

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/majkahivatalos

Majka - "Eléglesz" (Feat. Kollányi Zsuzsi) (Single)

Majka
"Eléglesz" (Feat. Kollányi Zsuzsi) (Single)
Magneoton
2016

Hip Hop

Majka - Mindenki Táncol (90') (Maxi Single)

Majka
Mindenki Táncol (90') (Maxi Single)
Magneoton
2017

Hip Hop, Pop

Majka - Partykarantén (A Mi Dalunk) (Single)

Majka
Partykarantén (A Mi Dalunk) (Single)
Magneoton
2017

Hip Hop, Pop

Majka - Meztelen (Feat. Horváth Tamás) (Single)

Majka
Meztelen (Feat. Horváth Tamás) (Single)
HungaroSound
2018

Pop

Majka - Mindenki Táncol (90') (Remixes)

Majka
Mindenki Táncol (90') (Remixes)
Magneoton
2018

Hip Hop

Dalok, lemezek 1

2016. február 20. 20:17

Majka