mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Easylifenatural

Easylifenatural

Az Easy Life Natural formáció 96 óta létezik és tevénykenykedik Magyarországon a Balaton partján. 1997 nyarától Molnár Viktor és Döme Péter (aka. Pipedome) alkotta a csapatot 2000 nyaráig! Első hivatalos megjelenésük a "Future Sound Of Budapest 3." válogatáson hallható "Somewhere in the East" című dal. A zene számítógépes munkálatait ekkor már Győrffy Gyula (aka Julez) végezte aki ezután oszlopos taggá vált.
Az immár 3 tagú csapat első közös szerzői munkája a "Balaton Grooves 1" válogatáson szereplő "Keeps The Mind Active", amely 2001-ben látott napvilágot maxi formályában "Gábor Deutsch & Crate Soul Brothers" remixekkel amely lemezt több külföldi dj mint Kid Loco, Cedar, Jazza / Electrosacher/ a Transglobal Underground dj-i mellet több magyar underground dj is pögette (Cadik, Palotai, Keyser, Shuriken, Erik Sumo stb.).
 
2002 szeptemberétől 2003 májusáig Pipedome és Julez elkészítették első album anyagukat, amelyen több magyar zenész, énekes (Sena, Zeek, Erik Sumo, Viktor Molnár) mellett az amerikai származású Angliában tevékenykedő Addie Brik és a Russian Chamber Orchestra közreműködik.
 
 
2004 elején látott napvilágot Big Bud (ex Good Looking Records) által alapított új angol kiadó a SUPER8SOUND-nál, a "Hullabaloo" és az Erik Sumo-val közösen írt "Grasshopper". Szintén 2004 elején került a boltokba Tom Weiland "Panorama Panoptikum" című válogatása a német PERFECT TOY RECORDS gondozásában, ami tartalmazni fogja a "Sheebeedee" című számukat.
A formáció zenei világát nagyban befolyásolja a vidéki élet nyugalma, változatossága, a Balaton és a természet közelsége. Ez a zenei anyag egy nagyon eklektikus massza melyben Pipedome hip-hop, dub, jazz, funk és gyerekkori elektrónika, szinti pop fanatizmusa ötvöződik Julez zenei előképzettségével a pop, rock, jazz, underground house, trance zenék inspirálta világgal és persze a közreműködők zenei izlésével.
 
Pipedome a 90-es évek elején kezdett el dj-zéssel foglalkozni, ami egyenes út volt a zeneszerzéshez és 96-ban az Easy Life Natural megalapításához! Mind ezek mellett festészettel is foglalatoskodik és persze a Mesterházy barátjával karöltve "elkövetett" SYRUP rendezvények egyik "szülő és nevelő atyja", szervezője és szereplője is egyben: Julez 7 éves kora óta tanult zongorázni, és 16 éves kora óta dj-zéssel és zeneírással is foglalkozik. Ma az ELN projecten kívül saját szóló karierjét is egyengeti, amely a progressiv house és a breakbeat stílusokat érinti! Zenéit több világhírű dj játsza szerte a világon, mint Nick Warren, Sasha, Danny Howells, John Digweed, Pete Tong, Steve Lawler stb.
 
 
 

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/easylifenatural

Az előadó Facebook oldala:

Easylifenatural - Dancibility

Easylifenatural
Dancibility
Mamarecords
2006

Pop

Dalok, lemezek 1

2009. április 16. 16:07

Easylifenatural