mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
MWS

MWS

Zenekarunk 1997-ben alakult Solymáron. Kezdetben a klasszikus hardcore elemek variálása volt a cél, de az akkori zenei viszonyok egy érdekes elegyet képeztek, amit mi csak „lakótelep metál” néven nevezünk. Sajnos két év múlva elhaltak a zenekar ügyei és abbamaradt a „karrier”. Egy időre…

Ekkor mindenki megpróbálta a maga útját járni, de csak csetlett-botlott, hiszen – mint az azóta kiderült – csak együtt vagyunk erősek és egymás nélkül nem igazi szerelem a zenélés. Így tehát egy kb. öt éves kitérő után újra elkezdtünk beszélni és ez magával hozta az újjáalakulás gondolatát, amit már tett követett. Elkezdődtek a próbák és a régi – klasszikus – dalok újraátélése. Mikor már ez is megvolt, elkezdtünk új számokat készíteni, aminek köszönhetően mára egy erős és vegyes programot tudunk prezentálni. Időközben elkészítettünk vagy 6 demót, amik nem lettek tökéletesek, de jól mutatják, hogy az adott időszakban hol tartott a pilisi kistérség egyértelmûen legkeményebb zenekara. 2007 tavaszán elkészült elsö nagylemezünk "1 punch = 2 deaths" címmel, ami egy komoly mérföldkő volt a zenekar életében. Idén pedig (2010-ben) megjelent az új lemezünk melynek a címe "None Of Them Will Cross. Az album a Nail Records gondozásában jött ki és szinte mindenhol kapható, így nálunk is, az mwsband@myspace.com e-mail címen.

Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem az eddigi segítséget és a kitartó rajongást Bamesnek és a solymári Kud-arc egyesületnek (rock klub), aki(k) nélkül nem tarthatnánk ott, ahol jelenleg. Köszönet illeti mindazokat az embereket, akik eddig együtt zenéltek velünk (Hornyák Balázs, Császár Tivadar, Walter Krisztián) és természetesen nem hagyhatom ki Párducot, aki az első igazi rajongónk. Természetesen sokan vannak még, akiknek hálával tartozunk, de nem kerültek ide. Azok úgyis tudják, kikre gondolok. Mindenkinek köszönjük!
Hátunk mögött sok-sok koncerttel, előttünk sok-sok tennivalóval várjuk, hogy minél több embernek megmutathassuk, hogy mi is az a LAKÓTELEP METÁL!
 

Az előadó honlapja:

www.myspace.com/mwsband

www.dalok.hu/mws

Az előadó Facebook oldala:

MWS - None Of Them Will Cross

MWS
None Of Them Will Cross
NAIL Records
2010

Metal

Dalok, lemezek 1

2010. április 26. 11:52

MWS