mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Kóbor Angyal És A Fekete Bárányok (KAFeBÁR)

Kóbor Angyal És A Fekete Bárányok (KAFeBÁR)

A Kóbor Angyal és a Fekete Bárányok (KAFeBÁR) zenekar, az „új–régi”frontember Katona „Főnök” László megfogalmazásában úgynevezett "Tisztelet’S", míg a rossznyelvek szerint egyfajta tribute zenekar. Repertoárjukban az egyre több saját nóta mellett a '70/80-es években rendkívül nagy népszerűségnek örvendő alternatív-és rock zenekarok dalai szerepelnek, modernebb, de egyben jóval metálosabb hangvételben.

A különleges, kezdetben talán kicsit nehezen megjegyezhető név első fele egy Piramis szám címére, míg a második, a magyar rockzene egyik legnagyobb koncertjére, és annak szereplőire (Beatrice, Bizottság, Hobo BB. és P.Mobil) utal. A februárban megjelenő „Tisztelet’S” című első albumuk mindenekelőtt egyfajta főhajtás a korabeli underground zene nagyságai, valamint néhány örökérvényű hazai ikon előtt, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az átdolgozások révén megőrizze az utókor és a ma felnövekvő fiatal generáció számára az egykoron giga slágerek szellemiségét, mondanivalójának örökérvényű üzeneteit.

A most megjelenő első kislemez a mind máig emblematikus Bizottság zenekar „Szerelem” című számát dolgozta fel, sajátosan kemény „angyali” hangszereléssel. A KAFeBÁR zenekart - akik nemes egyszerűséggel csak a „Tapolca legjobb zenészei” szerény jelzővel illetik magukat – Katona László (bődülés), Fülöp Artúr (basszusgitár), Csatári Márió (gitár), Bartha József (billen(kü)tyük), Májer Dániel (dob) alkotják. A csapat főnöke, a tőle megszokott módon, rendkívül nagy hangsúlyt fektet az egyedi és nélkülözhetetlen vizuális kellékekre (csuhák viselése, extrém vetítés, stb.). Stílusát tekintve „frock’N’roll”-t játszik csapat.
 

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/kafebar

www.dalok.hu/koborangyalesafeketebaranyokkafebar

Az előadó Facebook oldala:

Kóbor Angyal És A Fekete Bárányok (KAFeBÁR) - Tisztelet's

Kóbor Angyal És A Fekete Bárányok (KAFeBÁR)
Tisztelet's
NAIL Records
2010

Metal

Kóbor Angyal És A Fekete Bárányok (KAFeBÁR) - Szerelem (Single)

Kóbor Angyal És A Fekete Bárányok (KAFeBÁR)
Szerelem (Single)
NAIL Records
2010

Metal

Kóbor Angyal és a Fekete Bárányok szereplések Kóbor Angyal és a Fekete Bárányok szereplések
2010. április 14. 06:14

2010.04.23. - Sepsiszentgyörgy (+ CrossHolder, "György-napok") 2010.04.24. - Nagyszalonta, Strand (+ CrossHolder, The Faded

tovább >>
Csuhások & Keresztesek turné Csuhások & Keresztesek turné
2010. április 14. 06:09

„Csuhások & Keresztesek” turné, Erdélyben és Székelyföldön! Rockerek, Röfferek és Röfferinák, lovagok és lovagin….bocs lovag

tovább >>