mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Holtpont

Holtpont

A zenekart Noncsi (ének + szinti) és Ildi (basszusgitár) alapította 1996-ban Tárnokon. A saját örömére játszó társasághoz 2000-ben csatlakozott Paya gitáron. 2001-ben Rita (hegedű) érkezett, ekkor lett a zenekar neve BAK. Az első felvételek és legelső koncert dobgéppel készült. Ebben az évben csatlakozott Baracs (szinti). Paya a KA zenekarban is játszott, így több közös koncertet is adott a két zenekar.
2003-ban végre találtunk dobost Balázs személyében, ekkor vettük fel a Holtpont nevet. 2004-ben rögzítettük Tárnokon az Infúzió Stúdióban saját kiadású CD-nket. Magyar nyelvű, saját számokat játszunk.
2004 őszén Noncsi úgy döntött kiszáll a zenekarból, mivel nem tud elég időt a zenélésre szánni. 2004. novemberétől így Ildi vette át a mikrofont, és a basszusgitárnál Gábor játszik.
A tagcsere óta a zenekar hangzása markánsabbá, erőssebbé vált. Stílusilag nehezen bekategorizálható zenét játszunk, de nem is igyekszünk a műfaji besorolására.
 

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/holtpont

Az előadó Facebook oldala:

Holtpont - Maszk

Holtpont
Maszk
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2004

Alternatív

Holtpont - Kihűlt Világ

Holtpont
Kihűlt Világ
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2006

Alternatív

2006. májusában jelent meg a Holtpont zenekar második lemeze.
2006. június 16. 10:59

Új Holtpont Lemez.   2006. májusában jelent meg a Holtpont zenekar második lemeze. A szerzői kiadású albumon hét szám található, hat teljesen

tovább >>