mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Fool Moon

Fool Moon

 • Hazánk első számú, többszörös nemzetközi díjas pop- acappella együttese immár 18 évnyi újító-úttörő munkát tudhat maga mögött. A Fool Moonnak köszönhetően az acappella - azaz a hangszerek nélküli, énekelt popzene - soha nem látott népszerűségre tett szert a magyar közönség körében. Humoros és szórakoztató, de magas szakmai színvonalú és igényes stílusú koncertjeik során a műfajjal ismerkedő és a zenéhez értő hallgatók is egyaránt találnak kedvükre valót.

 

 • 10 évvel az Acappelland című, nemzetközileg is óriási sikereket elért műsoruk után, a Fool Moon tagjai visszatérnek Acappellaföldre új, nemzetközi slágereket, magyar népdalokat és régi közönségsiker feldolgozásokat is tartalmazó 90 perces show-jukkal és nagylemezükkel, melyek címükön túl hangulatukban, látványukban és zenei anyagukban is emlékeztetnek a nagy elődre.

 

 • Az elmúlt 10 év tematikus (GeorgeMichaelJackson5) és magyar előadókkal közösen rögzített (Kettesben jó) lemezei után a Fool Moon ismét külföldi és magyar rajongóinak kedveskedik a Return 2 Acappelland anyagával. A lemez és a koncert szoros kapcsolatban áll egymással, mondhatjuk azt is, egymás tükrei: A CD-t végighallgatva egy teljes Fool Moon koncertélményt kap a hallgató, szintúgy a koncertlátogató, aki a lemezen szereplő dalokat CD-minőségben hallgathatja meg élőben, az együttesre jellemző egyedi humorral, könnyedséggel, szórakoztató kivetítésekkel fűszerezve. A műsorban, és ezzel párhuzamosan az albumon is több modern, kortárs popzenei feldolgozás mellett (Attention, Locked Out of Heaven) humoros, közönségsiker dalok hangzanak el (I'm Yours, Hello.tourist!, Bud & Terrence egyveleg).

 

 • Az együttes koncertjein és lemezein is kiemelt helyet kapnak magyar népdalok feldolgozásai, elhangzik az Arany-óra előadás egyik egzotikus ritmikájú gyöngyszeme (Népdal), valamint a Veres Mónika 'Nikával' közösen előadott A csitári hegyek alatt. A hallgatók a Fool Moon 18 éves történetébe is betekinthetnek pl. a Fool Moon első, szájgitár szólót is alkalmazó átiratainak egyikével (It's Probably Me), a legutóbbi versenygyőzelmeket megidéző dalokkal (Moscow Nights, Derzhi), vagy akár az együttes legelső átiratával (Wedding Day). A koncert lendületes, táncolható, közönséget is bevonó, megmozgató popslágerekkel végződik (Can't Stop The Feeling, Don't Worry, Uptown Funk).

Az előadó honlapja:

www.foolmoon.hu

www.dalok.hu/foolmoon

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/foolmoonvocalband

Fool Moon - Merry Christmas

Fool Moon
Merry Christmas
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2004

A cappella, Jazz, Pop

Fool Moon - Acappelland

Fool Moon
Acappelland
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2008

A cappella, Jazz, Pop

Fool Moon - GeorgeMichaelJackson5

Fool Moon
GeorgeMichaelJackson5
Szerzői Kiadás / Author's Edition
2011

A cappella, Pop

Fool Moon - Kettesben Jó

Fool Moon
Kettesben Jó
SMP
2014

A cappella, Pop

Fool Moon - It Can't Be Over (Single)

Fool Moon
It Can't Be Over (Single)
SMP
2014

A cappella, Pop

Fool Moon - Uptown Funk (Single)

Fool Moon
Uptown Funk (Single)
SMP
2015

A cappella, Pop

Fool Moon - Don't Worry (Single)

Fool Moon
Don't Worry (Single)
SMP
2016

A cappella, Pop

Fool Moon - Return 2 Acappelland

Fool Moon
Return 2 Acappelland
SMP
2018

A cappella, Pop

Dalok, lemezek 1

2011. december 14. 16:24

Fool Moon