mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
UP!

UP!


Az UP! zenekar 1998 novemberében robbant be a köztudatba, amikor megjelent első albumuk, a Sunshine Boogie, és a rádiók éjjel-nappal játszották a Nap című számot, a tévék pedig az '50-es évek hangulatát idéző videoklipjét. Mind a szakma, mind pedig a közönség arról beszélt, hogy végre itt egy csapat, akik élő, mégis mindenki számára érthető és befogadható zenét játszanak. Azt viszont kevesen tudták, hogy Peti, Doma, Szabi, Imi és DJ Quick akkor már majdnem két éve együtt zenéltek, és járták a klubokat abban a reményben, hogy felfigyel rájuk egy kiadó.

A váratlan siker azonban hatalmas terheket rótt rájuk, és közel egy év hajtás után a zenekar úgy döntött, pihen egy kicsit, hogy újult erővel vághasson neki az új évezrednek. Ennek előzményeként jelent meg 1999 végén a Persze, persze című hatszámos kislemez. Ekkor már hivatalosan csak Peti és Quick jelentették az együttest, élő fellépéseiken azonban továbbra is 6-13 fősre egészülnek ki tehetséges barátaikkal. Azóta – ebben a kéttagú felállásban - elkészítették második nagylemezüket, és kísérletező kedvüket igazolja, hogy bátran kipróbálnak olyan hangzásokat, amelyek nem jellemzőek a hazai zenekarokra.
 

Az előadó honlapja:

www.dalok.hu/up

Az előadó Facebook oldala:

UP! - UP!

UP!
UP!
Gold Record
1998

Pop

UP! - Backup

UP!
Backup
Tom-Tom Records
2009

Pop

Új nagy lemezzel tér vissza 10 éves Csipkerózsika álmából az UP! Zenekar
2009. július 01. 10:50

Ki ne hallott volna a kilencvenes évek egyik sztárzenekaráról, az egyedülálló 'Sunshine boogie' stílusáról ismert UP!- ról? Újvári Péter énekes,

tovább >>