mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Hollywood Rose

Hollywood Rose

A Hollywood Rose 2003 nyarán született javarészt a Sucker Punch és az Alabama zenekar tagjaiból. Az azóta eltelt idõ alatt Guns N' Roses tribute zenekarként bejárták egész Európát, elég nagy koncerttapasztalatra tettek szert és átestek néhány tagcserén is.

2007 nyarán nagy változás következett a zenekar életében: elkezdtek komolyabban foglalkozni a saját nótáikkal. 2008 februárban megjelent első, 4 saját számot tartalmazó demójuk. Az első négy saját nóta igen nagy sikert aratott a néhai Pont FM rádióban és a koncertjeinken egyaránt, ez arra ösztönözte a zenekart, hogy ne álljanak meg négy dalnál.

A demó születése óta elkészültek egy teljes nagylemeznyi anyaggal, melynek felvétele 2008 októberében néhány nap leforgása alatt lezajlott, és 2009 április 6-án látott napvilágot a Hammer/Nail Records gondozásában. A korongnak a Minimal Design címet adták, ezzel kifejezve a zenekar azon hitvallását, miszerint a sallangmentes, tiszta rock n' roll a legfontosabb. Egy olyan anyagot sikerült összekalapálniuk, amire méltán lehetnek büszkék, és minden olyan ember, akinek egy picit is szívügye a rock n' roll, meg fogja benne találni a számítását.

Az előadó honlapja:

www.hollywoodrose.hu

www.dalok.hu/hollywoodrose

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/hollywoodrose

Hollywood Rose - Minimal Design

Hollywood Rose
Minimal Design
EDGE Records
2009

Rock

Hollywood Rose - Piknik A Holdon

Hollywood Rose
Piknik A Holdon
NAIL Records
2011

Metal, Rock

Hollywood Rose - Szétfeszít Az Élet

Hollywood Rose
Szétfeszít Az Élet
NAIL Records
2016

Metal, Rock

Dalok, lemezek 1

2009. május 15. 12:36

Hollywood Rose