Unsigned Only - jelentkezz a tehetségkutatóra, amin 20.000 dollárt nyerhetsz és Robert Smith az egyik zsűritag

2021. 01. 11.

A megmérettetésből csak a major kiadóhoz tartozó előadók vannak kizárva, magyarul szinte mindenki jelentkezhet. A nyertesek komoly díjakban részesülnek, és ami legalább ilyen fontos, a világ legjobb szakembereinek mentori segítségét kapják. Ez tényleg kiugrási lehetőség.

Ha nincs szerződésed egyik ún. major kiadóval sem és úgy gondolod, hogy van mit megmutatnod, itt a helyed. Az Unsigned Only nyolc évvel ezelőtti elindítása óta öt nagydíj-nyertes írt alá lemezszerződést komoly kiadóval. A lemezszerződés megkötése azonban nem az egyetlen siker, amelyet az Unsigned Only művészei értek el. Számos nyertes licencendealeket,  koncertajánlatokat és nagyobb elismerést is kapott a verseny megnyerése után. 

A rangos Nemzetközi Dalszerző Versenyt (ISC) szervező csapat jegyzi az Unsigned Only-t is. 

A nagyszerű díjak mellett az UO közvetlen, személyes kapcsolatba hozza a fődíj nyertesét a befolyásos lemezkiadók vezetőivel, akik a legfőbb döntéshozók. A zeneipar különböző szegmenseinek vezető szakemberei mentorálják továbbá a nyerteseket.

A fődíj nyertese 20 000 USA dollárt kap és további díjakat, ezen kívül mentorálást. Minden kategóriában kiválasztják a nyerteseket, akik szintén díjakban részesülnek.

Díjakról részletesebben ITT.

A nevező annyi dalt küldhet be, amennyit csak akar, akár minden meghirdetett kategóriába.

A pályaműveket magas színvonalú zeneipari szakemberek, köztük híres művészek és zenei újságírók bírálják.

Az eredményeket 2021 szeptemberéig hirdetik ki.

Néhány zsűritag: Robert Smith (The Cure), Darryl McDaniels (RUN DMC), Black Francis (Pixies), Tinariwen, a Rolling Stone és a Jazz Times, Blues Music magazinok szerkesztői, nagy tehetségkutatók, internetes zenei platformok, menedzsmentek és kiadók vezetői. A teljes lista ITT található.

A részvételi szabályokat ITT találod.

Az Unsigned Only rendes határideje közel van: 2021. január 20, nevezési díja 30 USD. Ha lekésed, van hosszabbított határidő - 2021. április 28. - 35 USD-ért.

További nevezési részletek ITT.

Hajrá!

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 01. 08.
A rangos amerikai magazin a BMC több tavalyi albumát külön is díjazta. Ezzel a magyar kiadó a világ legnevesebb jazz kiadóival került egy platformra.
2021. 01. 08.
Hosszú évek óta komoly fájdalmakkal élte hétköznapjait Kutzora Edina énekesnő, a Yonderboi egykori, az Erik Sumo Band Band jelenlegi énekesnője.
2021. 01. 04.
Bár 2020 kétségkívül nem a fellépésekről szólt, idén nyáron két, nemzetközileg is számos elismerést kivívó zenekar, a Mörk és a The Qualitons egyesített erőit egy (pontosabban kettő) mindent elsöprő koncerten.
2021. 01. 03.
“Ha nincs karantén, nincs Nunki 50% lemez sem.” - különleges felállással és albummal búcsúzik 2020-tól a Nunki Bay Starship. A Nunki Bay Starship legénysége vagyis annak egy része egy igazi ínyencséggel járul hozzá az idei karácsonyi menühöz.
2021. 01. 03.
A Fran Palermo nemrég már adott egy kis ízelítőt a lenyűgöző látványvilágú live session videójából, most pedig a teljes filmet bemutatják a közönségnek.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink